מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בשינייםפנינה חודידה26/11/2008
שלום רב! אני בסיכון גבוהה בקשר לשיניים. אני אשה שטופלתי אצל רופא שיניים ערבי. הרופא פשט את הרגל והשאיר אותי עם כתרים זמניים שמחוברים עם ברגים הרופא נעלם עם הכסף. וכמו כן אני אם חד הורית ל2 ילדים קטנים אשה חולה אחרי 2 ניתוחים קשים ואין ביכולתי לשלם לעוד רופא. יש לי כאבים עזים אני ממש בוכה וצורחת שאיזה יהודי טוב יעזור לי. במצב כל כך קשה ומסוכן אני לקחתי מתן של אנטיביוטיקה ושום דבר לא עוזר לי נכון לעכשיו יש לי אפססים מכתרים זמניים שבמשך שנתיים הרופא האכזר השאיר לי אותם. אנא תעזרו לי בכל לשון של בקשה. אני כאמא לא יכולה לתפקד מכאבים חזקים של שיניים יש לי מע זה חום גבוהה של 40 מעלות + דלקת בפרק הלסת והכל ביגלל נטישה של רופא השיניים באמצע הטיפול . ואשה כמוני שחיה רק על דמי מזונות וגם הכל הולך לשכר דירה אני במצוקה קשה ואני יכולה לתת לכם את כל המיסמכים הרפואים המעידים על המצב הקשה שידרדר יותר מהשיניים. אם תוכלו ליתרום לי לרופא שיניים מצווה גדולה תבוא עליכם. בתודה ובישועה לעזרה ממכם.צרו איתי בבקשה דחוף לפלאפון 0506444694 או 026761273 אני בסיכון גבוהה עם דלקות כרוניות בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לטיפולי שיניים
ד``ר חיים רפפורט26/11/2008פנינה שלום
לצערי איני יכול להמליץ על משהו ספציפי . נסי לפנות לגורמי הרווחה במקום מגורייך או דרך ההסתדרות לרפואת שיניים 03-5288054. לפי מספר הטלפון שציינת נראה כי את גרה באזור ירושלים. בזמנו היתה קיימת התארגנות של מתן טיפולים שנקראה "משולש" עפ"י הפנית גורמי הרווחה. איני יודע אם זה עדין קיים אך העובדים הסוציאלים בוודאי ידעו לאמר לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)