סיבוך בעקבות זריקות הרדמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבוך בעקבות זריקות הרדמה
    בתיה
    26/11/2008

לפני כחודש וחצי עברתי השתלה של 7 שתלים בשני צידי הפה, במבלך הפרוצדורה הרפואית נאלץ הרופא לתת שוב ושוב זריקות הרדמה מאחר והמקום לא נרדם היטב. הפעולה הסתיימה בהצלחה ועד שבוע לאחר מכן לא הבחנתי בכל בעיה , לאחר שבוע התחלתי להרגיש כי לאט לאט הפה נסגר והיה קושי רב לפתוח אותו, אך לא ייחסתי לכך חשיבות רבה, לאחר שבוע המצב הלך והחמיר והגיע למצב שלא יכולתי לפתוח את הפה אפילו לאכול (הרגשתי כמו משקולת כבדה על הלסת העליונה שמונעת את פתיחת הפה. התייעצתי עם רופא השיניים הוא הפנה אותי בדחיפות לפרופ' מומחה לפה ולסת אשר הנחה אותי לבצע תרגילים לפתיחת הפה בתובפת כדורי הרגעה.\ עד היום כחודש מתחילה התרגולים אומנם חל שינוי בפתילת הפה במהלך התרגול אך כעבור מס' דקות הפה נסגר שוב. אני ממש מיואשת אני לא מסוגלת לסבול את הכאב הבלתי נסבל האם יש פרוצדורה כירורגית לפתיחת הפה?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    26/11/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=75 id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה