שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליהי
    30/11/2008

לפני כ7 חודשים הייתי אצל רופא השיניים שעשה לי צילום.ואמר שיש לי שלושה חורים. אחד עמוק השני רגיל והשלישי חור קטן מאוד.בשניים הראשונים טיפלתי אך בקטן טרם טיפלתי היות ונכנסתי להריון(אני בשבוע ה15) ופחדתי לעשות סתימה. אך התברר לי שאני טועה א.האם זה נכון שסתימה/צילום מסוכן לנשים בהריון? ב.יש סיכוי שאצטרך טיפול שורש בחור שהיה קטן לפני 7 חודשים? כי כבר קצת כואב לי. ואני ממש פוחדת מטיפולי שיניים.(קבעתי תור אך רק לעוד שבועיים) בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סתימה בזמן הריון

ד``ר חיים רפפורט
    30/11/2008

ליהי שלום
    טרימסטר שני הינו זמן טוב לטפול. בעקרון משתדלים להימנע מצילומי רנטגן בזמן הריון אך אם הדבר הינו חשוב ניתן לבצע זאת תוך הגנה בעזרת סינר עופרת כמקובל. כמובן חשוב לידע את הרופא על היותך בהריון. לדעתי אין מניעה לבצע את הסתימה בודאי בשלב ההריון בו הינך נמצאת בהנחה שהכל תקין. הסכוי לטיפול שורש תלוי בגורמים רבים אך הדבר צריך לדרבן אותך לטפול על אחת כמה וכמה. גם אם ידרש טיפול שורש ניתן לבצעו או לפחות לתת טפול ראשוני..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה