שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנית
    01/01/2009

לפני שבוע עשיתי טיפול שורש עם סתימה זמנית. אתמול חזרתי לרופא כדי לשים סתימה קבועה. לאחר מספר שעות פגה ההרדמה, אבל במקום מסויים (איפה שהחניכיים מתחברות עם הלחי) נשארה תחושה מוזרה, כאילו ההרדמה לא פגה לגמרי. היום עדיין נשארה התחושה המוזרה, כשאני אוכלת גם נתקע אוכל בין השיניים בצד הזה ללחי, וגם אני לא יכולה להזיז את השפה התחתונה בצורה אלכסונית למטה (למטה וימינה ביחד) כמו שאני יכולה בצד השני. כשאני לוחצת על המקום הספציפי אני חשה כאב, אבל אני חושבת שזה בגלל שבאותו מקום נעשתה הזריקה. גם אחרי טיפולים אחרים הרגשתי כאב קל במקום בו נעשתה זריקת ההרדמה. אני סובלת מחרדה דנטלית, וממש לחוצה מכך שלא הכל חזר למצב רגיל אחרי הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• התחושה הרדומה

ד``ר מאיר רקוץ`
    02/01/2009

לשירי שלום ,
    אני מציע שתחזרי אל רופא השיניים שלך לצורך הערכת התחושות המוזרות אותן את מרגישה וכן לבדוק את נושא דחיסת המזון בין השן המשוחזרת והרקמות סביב.

בברכה

דר' מאיר רקוץ'
    מנהל היחידה לרפואת שיניים לילדים וחולים מורכבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה