שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נאוה
    07/01/2009

שלום, היתה לי שן שהצבע שלה השתנה, הלכתי לרופא שיניים והוא אמר שכנראה קיבלתי מכה על השן והשורש מת, הוא ניסה לעשות טיפול שורש ללא הצלחה (התעלה היתה סגורה) ואז החליט להרכיב כתר על השן (ללא ביצוע טיפול שורש כי השורש מת!) והוא טען שהוא סגר את האיזור בצורה הירמטית. כמה חודשים אחרי זה היה לי מין פצע בחניכיים (עם נוזלים\מוגלה בפנים ) מעל אותה שן, הרופא עשה לי ניתוח חניכיים, נקה את האזור של הדלקת ועשה תפירה ,אני לקחתי אוגמנטין ושטפתי את הפה עם COROSYDOL . היום שלושה שבועות אחרי אני רואה שעוד פעם יצא לי פצע באותו אזור! השאלה שלי היא מה אני צריכה לעשות עכשיו? נראה לי שחייבים לטפל באותה תעלה סגורה Am I right? אחרת זה לא יפתור את הבעיה לעולם נכון? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• התעלה הנעלמת

ד``ר חיים רפפורט
    07/01/2009

נאוה שלום
    לצערי נראה לי כי יש צדק בדבריך. המלצתי לך הינה לגשת לרופא/ת שיניים המומחים לאנדודונטיה-טפולי שורש ולהמשיך משם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה