אפיקסטומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפיקסטומי
    ורד
    11/01/2009

שלום! אני צריכה לעשות אפיקסוטומי בשן קדמית שיש בה כתר. זה דורש כירורג? חשוב לי לעשות את זה אצל רופא הכי מומחה שיש איך אני יכולה למצוא אחד כזה?? זה מאוד מאוד חשוב לי!!! אם תוכל לעזור לי בזה? אם אתה לא יכול תת שם , אז אם תוכל לכתוב לי איך אני יכולה לדעת שהרופא מומחה וטוב?? או איפה יש רשימה של רופאים מומלצים? יש לי גם אי טי פי...אם אצטרך רופא מיוחד איך אנ ייכולה למצוא מישהו טוב?? תודה רבה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפיקסטומי

הוספת תגובה

• אפיסקטומי

ד``ר חיים רפפורט
    12/01/2009

שלום ורד
    בדר"כ יבצע את הפעולה הנ"ל אנדודונט (מומחה לטיפולי שורש) או כירורג פה ולסתות( מומחה לכירורגיה). לדעתי עליך למצוא קודם רופא שיניים אשר ינהל את הטיפול בך-"רופא הבית" אשר יקבע את תוכנית הטיפולויפנה אותך לפי הצורך. כמובן שגם רופא הבית צריך לדעת כיצד להתיחס למצבך הרפואי הכללי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפסטומי

ורד
    12/01/2009

איך אני יכולה למצוא רופא טוב לבעיה הנ"ל?? כירורג או מומחה טיפולי שורש? זה מאוד מאוד חשוב לי!!! אם תוכל לעזור לי בזה? אם אתה לא יכול תת שם , אז אם תוכל לכתוב לי איך אני יכולה לדעת שהרופא מומחה וטוב?? או איפה יש רשימה של רופאים מומלצים? האם אתה מומחה לטיפולי שורש או כירורג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפיסקטומי

ד``ר חיים רפפורט
    13/01/2009

שוב שלום ורד
    כפי שכתבתי קודם לכן לדעתי עליך למצוא קודם רופא שינהל את הטיפול הכללי בך והוא ודאי ידע להנחות אותך למי לפנות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה