מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפיקסטומיורד11/01/2009
שלום! אני צריכה לעשות אפיקסוטומי בשן קדמית שיש בה כתר. זה דורש כירורג? חשוב לי לעשות את זה אצל רופא הכי מומחה שיש איך אני יכולה למצוא אחד כזה?? זה מאוד מאוד חשוב לי!!! אם תוכל לעזור לי בזה? אם אתה לא יכול תת שם , אז אם תוכל לכתוב לי איך אני יכולה לדעת שהרופא מומחה וטוב?? או איפה יש רשימה של רופאים מומלצים? יש לי גם אי טי פי...אם אצטרך רופא מיוחד איך אנ ייכולה למצוא מישהו טוב?? תודה רבה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפיסקטומי
ד``ר חיים רפפורט12/01/2009שלום ורד
בדר"כ יבצע את הפעולה הנ"ל אנדודונט (מומחה לטיפולי שורש) או כירורג פה ולסתות( מומחה לכירורגיה). לדעתי עליך למצוא קודם רופא שיניים אשר ינהל את הטיפול בך-"רופא הבית" אשר יקבע את תוכנית הטיפולויפנה אותך לפי הצורך. כמובן שגם רופא הבית צריך לדעת כיצד להתיחס למצבך הרפואי הכללי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפסטומי
ורד12/01/2009איך אני יכולה למצוא רופא טוב לבעיה הנ"ל?? כירורג או מומחה טיפולי שורש? זה מאוד מאוד חשוב לי!!! אם תוכל לעזור לי בזה? אם אתה לא יכול תת שם , אז אם תוכל לכתוב לי איך אני יכולה לדעת שהרופא מומחה וטוב?? או איפה יש רשימה של רופאים מומלצים? האם אתה מומחה לטיפולי שורש או כירורג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפיסקטומי
ד``ר חיים רפפורט13/01/2009שוב שלום ורד
כפי שכתבתי קודם לכן לדעתי עליך למצוא קודם רופא שינהל את הטיפול הכללי בך והוא ודאי ידע להנחות אותך למי לפנות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)