מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גז צחוק טראומתי והרדמהאסתי08/03/2009
יש לי שאלה קצת מוזרה ושונה, אבל אני מוכרחה לשאול: בזמנו, כשהייתי צעירה יותר ופוחזת הרבה יותר, שאפתי יחד עם חבריי לכיתה גז צחוק כדי לקבל את תחושת הסחרחורת המוכרת. מה שקראנו לו "סוטול רך". באחת הפעמים התעלפתי, ופוניתי לבית חולים, שם אושפזתי כמה ימים לאחר שהונשמתי ע"י הפרמדיק. האם כעת, כמה שנים לאחר המקרה ההוא, רופאת השיניים שלי יכולה להשתמש בגז צחוק על מנת לטשטש אותי לפני טיפול שורש, או שעדיף לצוא פתרון אחר (אם יש)? אודה לכם אם תענו כמה שיותר מהר, התור שלי הוא השבוע. ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גז צחוק
ד``ר חיים רפפורט08/03/2009אסתי שלום
לצערי האנשים אינם מבינים עד כמה הגז "התמים" יכול לגרום לאסון בשימוש בידיים הלא נכונות.במידה והשמוש נעשה ע"י מי שהורשה לכך כחוק השמוש הינו בטוח מאוד בהתוויות המתאימות. רצוי להביא לרופא המטפל במידת האפשר מכתב שחרור מביה"ח המפר ט את השתלשלות האירועים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)