מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה נחוץ בבקשה?גילי11/08/2009
שלום ד"ר
עברתי התקף לב ובעקבותיו אני נוטלת פלביקס ואספרין
ניגשתי למרפאת השיניים לצורך טיפול שיננית ורופאת השיניים אמרה לי לעשות בדיקת INR לפני טיפול השיננית כך עשיתי ויצאה תוצאה 0.9 השיננית טיפלה בי ואמרה כי זה ערך טוב עבור הטיפול שלה אבל כדאי שאדבר עם הקרדיולוג לדעת באיזה טווח אני אמורה להימצא.
שאלתי האם זה באמת נחוץ לעשות בדיקת INR לפני השיננית?והאם INR זו אכן הבדיקה שמשקפת עבורי את הדימום?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדי קרישה
ד``ר חיים רפפורט12/08/2009גילי שלום
יש חשיבות לזמן שעבר מאז התקף הלב כלומר בדר"כ משתדלים להימנע מטיפול שיניים אשר אינו דחוף למשך 3-6 חודשים ממועד האירוע הלבבי. סלוק אבנית אינו נחשב לטפול דחוף.
אין משמעות לבדיקת ה INR בתרופות בהן את עושה שימוש. על פי רוב הטיפול של סילוק האבנית עובר ללא סיבוכי דמם מיוחדים לאנשים המטופלים התרופות הנ"ל אך הרופא המטפל צריך לקחת זאת בחשבון ובמידת הצורך לשלב תרופות לשימוש מקומי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)