בבקשה ענו לשאלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה ענו לשאלתי
    סיגל
    20/08/2009

שלום, אני בהריון שבוע חמישי נאלצתי לעבור עקירת שן בינה, כעת לצערי הכאב נמשך ,אינני נוטלת שום משכך כאבים על מנת לא לפגוע בעובר, והרופא שיניים אמר שניאלץ לעשות צילום של השן , על מנת לוודא שלא נותרו שאריות האם זה מסוכן לעובר?
    (זה הריון יקר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה ענו לשאלתי

הוספת תגובה

• תגובה לגבי אנטיביוטיקה

ד``ר חיים רפפורט
    21/08/2009

קרן שלום
    במידת האפשר רצוי לנסות אנטיביוטיקה פשוטה יותר כגון מוקסיפן. ניתן לקחת גם אוגמנטין. על כל פנים אם יש ספק הדבר הטוב ביותר הינו להתיעץ עם רופא הנשים המנהל את מעקב ההריון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חוזרת לצילום רנטגן בהריון

ד``ר מאיר רקוץ`
    21/08/2009

לקרן ,
    תשובתך נענתה כבר אתמול אך אעתיק אותה שנית.

צילום רנטגן איננו מומלץ בשלבי ההריון השונים אך אם הוא מתחייב כתוצאה מהסיבוך במקום העקירה , רצוי לכסות את בית החזה והבטן במספר סינרי רנטגן ולא אחד , בכדי להשיג הגנה מקסימלית מפני הקרינה.בצורה זו תמנע הפגיעה בעובר.

דר' מאיר רקוץ'
    מנהל היחידה לרפואת שיניים לילדים וחולים מורכבים
    המרכז הרפואי ע"ש שיבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

סיגל
    21/08/2009

ד"ר שלום, למעשה עברתי עקירת שן בינה ביום שני, הכאבים החזקים נמשכו פניתי שוב לרופא והוא ניאלץ לעשות צילום למרות שאני בשבוע 5 להריוני ,וקבע כי נותרה חתיכת שורש והוא מפנה אותי למומחה פה ולסת..אותו מומחה אכן הצליח להוציא את חתיכת השורש ואמר לי כדאי אני לא מחייב שתיקחי מוקסיפן פורטה , השאלה היא האם מותר לקחת בשלב כזה מוקדם של ההריון אנט' , האם זה לא יפגע בעובר שכן זה "הריון יקר" ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חוזרת לשאלה חוזרת

ד``ר מאיר רקוץ`
    21/08/2009

קרן שלום , כפי שכתב דר' רפפורט בתשובתו אתמול -
    אם יש ספק הדבר הטוב ביותר הינו להתיעץ עם רופא הנשים המנהל את מעקב ההריון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה