שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הלנה
    02/11/2009

אני בת 28 ולא הלכתי מעולם לרופא שיניים עקב חרדה דנטלית קשה מאוד שיש לי (לא סתם "פחד", אני מקיאה, נכנסת להיפר ונטילציה...בקיצור, באלגן). עד היום לא היו לי בעיות בכלל, ועשיתי צילום שהראה שאין חורים. לפני כמה ימים התחילו לצאת שיני הבינה שלי. בצד אחד של החניכיים המצב נראה לא תקין, כואב לי מאוד וזה נראה כאילו העור של הלחי שצמוד לחניכיים קרוע או חתוך (בצד השני הכל תקין, אין שום כאבים ורואים כבר קצת שן למעלה). אני מתארת לעצמי שאין מנוס מבדיקה וייתכן שצריך להוציא את השן, אבל הבעיה היא שאני לא יכולה ללכת כמו כל בן אדם רגיל לרופא שיניים. רק מהמחשבה אני מתחילה לרעוד.
    אני ממש ממש זקוקה להכוונה איך אני מגיעה למרפאות שמתמחות בטיפול באנשים במצבי - אולי אפילו בהרדמה או טשטוש תוך ורידי? אני לא רוצה ללכת לפי האינטרנט כי אין דרך לדעת מי שרלטן ומי יעשה לי נזק.
    אנא עזרתכם, אני מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חרדת טיפול שיניים

ד``ר חיים רפפורט
    02/11/2009

אולגה שלום
    בטרם תתחילי לחפש "מרפאות ורופאים המתמחים בטיפול באנשים הסובלים מחרדה דנטלית" נסי לבר בקרס קרובייך וחבריך לגבי רופא שיניים מומלץ וגשי אליו שיבצע הערכה ראשונית וקביעת אבחנה ובמידת הצורך שלא יוכל לתת לך את תנאי הטיפול המתאימים ינסה לכוון אותך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה