חומר הרדמה מוגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומר הרדמה מוגבר
    שרון
    25/11/2009

אני סובלת מכאב בלתי נסבל בעת טיפולי שיניים, אני ממש מרגישה כל נגיעה בשן, בפעם האחרונה שהייתי אצל הרופא, םשוט שיקרתי לו כשהוא שאל אם המקום רדום והוא נתן לי עוד זריקה, הפסקתי אותו שוב באמצע הטיפול ואמרתי לו שאני צריכה חיזוק להרדמה.
    גם כשאני יודעת שאני לא מרגישה כלום אני מדמיינת כאב (זה אחרי שעשיתי "עבודה" עם עצמי) אבל החשש שהפה יתעורר לא מניח לי.
    שאלתי: האם זה מסוכן להחדיר יותר מדי חומרי הרדמה. האם הרופא עוצר כשזה עובר את הגבול או שאם המקום לא נרדם (לדבריי) הוא ימשיך?
    האם יש עוד שיטות הרדמה חזקות יותר?
    והאם אפשר לבקש הרדמה מלאה למרות כל הסכנות הכרוכות בזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומר הרדמה מוגבר

הוספת תגובה

• חומר הרדמה

ד``ר חיים רפפורט
    25/11/2009

שרון שלום
    בהחלט יתכן שתחושי בכאב גם אם יש סימנים שההרדמה "הצליחה". הרופא המטפל אכן יכול לתת חומר הרדמה במספר פעמים ועליו להכיר את מגבלות המינון כתלות בחומר בו נעשה שימוש.
    כמובן שניתן לשקול עזרה לטשטש את תחושת הכאב ע"י שמוש בדרגות שונות של סדציה ועד הרדמה כללית אך יש להתאים זאת למטופל ולטפול אותו הוא נדרש לעבור.
    עצתי לך דברי עם הרופא/ה המטפל/ת
    בהצלחה וטפול נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה