מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירת שן בינה לאחר לידהנילי31/01/2010
שלום,
אני שבועיים לאחר הלידה וממש מטרידה אותי שן בינה. הייתי רוצה לדעת האם קיימת איזו מניעה מפני טיפול ועקירה? שכחתי לציין שאני מניקה אז אני לא רוצה לפגוע בחלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה לאחר לידה
ד``ר חיים רפפורט31/01/2010נילי שלום
אין מניעה לעקירת השן למרות שאת רק שבועיים לאחר הלידה. עם זאת הייתי לוקח בחשבון מספר דברים: האם קיימת דחיפות לבצע העקירה כעת או שניתן להמתין? העקירה יתכן ותחייב מתן אנטיביוטיקה אשר תעבור לחלב האם, את עלולה לסבול כאבים ואי נוחות אשר בודאי לא יוסיפו לתחושת העייפות בה את שרויה כרגע לאחר הלידה המלווה גם במאמץ ההנקה, גם לגבי חומר האלחוש בו נעשה שימוש ניתן במידה והדבר אכן דחוף לבצע העקירה בסמוך להנקה כך שישאר זמן רב יותר עד להנקה הבאה.
לסכומו של ענין הדבר החשוב ביותר הינו מה דחיפות העקירה כלומר האם את עלולה לסבול כאבים חזקים ונפיחות פתאומי בשל מצב השן ואז אין ברירה ויש לבצע אותה או שהסכוי לכך נמוך וניתן לדחות זאת.
אנא התיעצי עם הרופא המטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)