עקירת שן בינה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בינה לאחר לידה
    נילי
    31/01/2010

שלום,

אני שבועיים לאחר הלידה וממש מטרידה אותי שן בינה. הייתי רוצה לדעת האם קיימת איזו מניעה מפני טיפול ועקירה? שכחתי לציין שאני מניקה אז אני לא רוצה לפגוע בחלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בינה לאחר לידה

הוספת תגובה

• עקירה לאחר לידה

ד``ר חיים רפפורט
    31/01/2010

נילי שלום
    אין מניעה לעקירת השן למרות שאת רק שבועיים לאחר הלידה. עם זאת הייתי לוקח בחשבון מספר דברים: האם קיימת דחיפות לבצע העקירה כעת או שניתן להמתין? העקירה יתכן ותחייב מתן אנטיביוטיקה אשר תעבור לחלב האם, את עלולה לסבול כאבים ואי נוחות אשר בודאי לא יוסיפו לתחושת העייפות בה את שרויה כרגע לאחר הלידה המלווה גם במאמץ ההנקה, גם לגבי חומר האלחוש בו נעשה שימוש ניתן במידה והדבר אכן דחוף לבצע העקירה בסמוך להנקה כך שישאר זמן רב יותר עד להנקה הבאה.
    לסכומו של ענין הדבר החשוב ביותר הינו מה דחיפות העקירה כלומר האם את עלולה לסבול כאבים חזקים ונפיחות פתאומי בשל מצב השן ואז אין ברירה ויש לבצע אותה או שהסכוי לכך נמוך וניתן לדחות זאת.
    אנא התיעצי עם הרופא המטפל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה