השתלת עצם ושתלים בנשא HIV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת עצם ושתלים בנשא HIV
    אלעד
    24/02/2010

אני נשא hiv שש שנים לוקח טיפול תרופתי מצבי מוגדר טוב ללא בעיות מיוחדות CD4 256 . עומס וירלי לא נראה 0 אני מטפל ביחידה למחלות
    זיהומית.אני זקוק להשתלת עצם פלוס 4 שתלים הכל בלסת עליונה. כל הרופאים חירוגים מומחים לא ידעו האם מותר להשתיל עצם בשתלים בנשא . אף לא אחד אמר שטיפל בנשא וביקשו לקרוא בספרות לחזור עם תשובות.הרופא במחלקה הזיהומית אמר וכתב שאין התוויות נגד הטיפול. אך ציין בפניי שאין הוא מבין ברפואת שיינים.ראוי לציין שטיפול מאד יקר ואני ללא שינים תוחנות בלסת עיליונה לא לועס טוב את האוכל וביטחון שלי ירד אני זקוק לשייניים חדשות לא יודע למי לפנות הייתי אצל עשרות רופאי שיינים ומרפאותבמשך 3 שנים האחרונות .אך לא פגשתי שום רופא מומחה שהשתיל שתלים בנשאים. היום אני מטפל בקופת חולים אצל רופא מומחי שצריך להחזיר לי תשובה עד שיקרא בספרות. אני דיי מבולבל . שאלתי האם אפשר להשתיל עצם פלוס שתלים במצבי כנשא במצב טוב ומתפקד רגיל האם אחוז

ההצלחה שווים לאדם רגיל?האם יש מרפאה או רופא שמתמחה בנשא ? לי נאמר שאני צריך להשתיל גם עצם על פי צילום סי טי האם יש אפשרות לשתל מיוחד ללא השתלת עצם. האם יש אחריות לטיפול שתלים והשתלת עצם בקופת חולים נאמר לי שאין אחריות. מה לעשות אני רוצה להתחיל

ולקבל טיפול כמו כל אחד ולקבל טיפול מקצועי מרופא שיודע מה שהוא עושה.
    תודה מראש אלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת עצם ושתלים בנשא HIV

הוספת תגובה

• השתלה ונשאות

ד``ר חיים רפפורט
    25/02/2010

אכן יש השלכות לביצוע השתלה בנשא חשוב להעריך את מצב החניכיים והאם יש השלכה על השיניים הנותרות בפה עלרקע הנשאות. על כל פנים כדאי להפנות את השאלה למומחה לכירורגיה. נסה לפנות גם לפורום כירורגיה. נסה גם לברר במרכז רפואי-בית חולים בו קיימת מחלקת כירורגיה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה