מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת עצם ושתלים בנשא HIVאלעד24/02/2010
אני נשא hiv שש שנים לוקח טיפול תרופתי מצבי מוגדר טוב ללא בעיות מיוחדות CD4 256 . עומס וירלי לא נראה 0 אני מטפל ביחידה למחלות
זיהומית.אני זקוק להשתלת עצם פלוס 4 שתלים הכל בלסת עליונה. כל הרופאים חירוגים מומחים לא ידעו האם מותר להשתיל עצם בשתלים בנשא . אף לא אחד אמר שטיפל בנשא וביקשו לקרוא בספרות לחזור עם תשובות.הרופא במחלקה הזיהומית אמר וכתב שאין התוויות נגד הטיפול. אך ציין בפניי שאין הוא מבין ברפואת שיינים.ראוי לציין שטיפול מאד יקר ואני ללא שינים תוחנות בלסת עיליונה לא לועס טוב את האוכל וביטחון שלי ירד אני זקוק לשייניים חדשות לא יודע למי לפנות הייתי אצל עשרות רופאי שיינים ומרפאותבמשך 3 שנים האחרונות .אך לא פגשתי שום רופא מומחה שהשתיל שתלים בנשאים. היום אני מטפל בקופת חולים אצל רופא מומחי שצריך להחזיר לי תשובה עד שיקרא בספרות. אני דיי מבולבל . שאלתי האם אפשר להשתיל עצם פלוס שתלים במצבי כנשא במצב טוב ומתפקד רגיל האם אחוז
ההצלחה שווים לאדם רגיל?האם יש מרפאה או רופא שמתמחה בנשא ? לי נאמר שאני צריך להשתיל גם עצם על פי צילום סי טי האם יש אפשרות לשתל מיוחד ללא השתלת עצם. האם יש אחריות לטיפול שתלים והשתלת עצם בקופת חולים נאמר לי שאין אחריות. מה לעשות אני רוצה להתחיל
ולקבל טיפול כמו כל אחד ולקבל טיפול מקצועי מרופא שיודע מה שהוא עושה.
תודה מראש אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה ונשאות
ד``ר חיים רפפורט25/02/2010אכן יש השלכות לביצוע השתלה בנשא חשוב להעריך את מצב החניכיים והאם יש השלכה על השיניים הנותרות בפה עלרקע הנשאות. על כל פנים כדאי להפנות את השאלה למומחה לכירורגיה. נסה לפנות גם לפורום כירורגיה. נסה גם לברר במרכז רפואי-בית חולים בו קיימת מחלקת כירורגיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)