עקירת שן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן
    רחל
    10/05/2010

לפני כ7 שנים חליתי בסרטן השד וכמובן קיבלתי טיפולים כימוטרפים והקרנות ועד לפני כחודשיים טופלתי בכדורים, קודם קיבלתי טמוקסי, ולאחר מכן עד לפני חודשיים בפמרה, היות ואני צריכה לעקור שן הוסבר לי שרק רופא מומחה יכול לעקור לי את השן בגלל שקיבלתי טיפולים,לפי צילום של השיניים העצם של החניכיים לא כל כך בריאה אני צריכה להביא אישור מרופא שמסכים לי לטיפול שכזה. שאלתי מה הסכנה שיכולה להיות שרופא שיניים רגיל יטפל בי והאם אני צריכה באמת רופא מיוחד שמטפל בחולים אונקולוגים כיום אני בריאה וממשיכה במעקב אחת לחצי שנה
    אודה על תשובתכם,רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן

הוספת תגובה

• עקירת שן

ד``ר חיים רפפורט
    10/05/2010

רחל שלום
    אין בעיה בטיפול שקיבלת המונע ממך לעבור עקירת שן . אני מניח שלא קבלת הקרנות לאזור הלסתות. במידה ולא נגרמה כל פגיעה במערכות הגוף על רקע הטיפול שקיבלת נראה כי את יכולה לעבור טיפולים באופן רגיל. מצד שני רופא שהינו בעל ניסיון בטיפול בחולים אונקולוגים ירגיש בטוח יותר לגבי הטיפול בך.
    בהצלחה ורק בריאות
    ד"ר רפפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה