מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שן שלא נרדמתהגר ינאי25/05/2010
כבר טופלתי בהרבה טיפולי שיניים שברובם הצליחו. השבוע ניסה רופא השיניים שלי לעקור לי שן בינה בלסת תחתונה אך גם ארבע זריקות לא הועילו והעקירה לא הצליחה (עכשיו השן כואבת יותר). ההרדמה ככל הנראה לא עבדה מאחר ועישנתי מריחואנה יום לפניי או מחרדה או ביחד. השאלה - מה עושים? האם גז צחוק יעבוד? לאחר כמה זמן מרגע הפסקת העישון ניתן לטפל בשן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה והרדמה
ד``ר חיים רפפורט25/05/2010הגר שלום
למרות הסבל שהרגשת כנראה ולא תהיה ברירה אלא להגיע לטיפול נוסף לעקירת השן. לדעתי כדאי לנסות ע"י מומחה לכירורגיה פה ולסתות אשר הינו מימון בעקירות מסוג זה.השימוש בגז"צחוק" יכול לסייע בהפגת חששותיך במהלך הטיפול אך אינו תחליף לבצוע הרדמה מקומית. אין קשר לעשון המריחואנה אך לא הייתי ממליץ לבצע את העקירה כאשר את תחת השפעת המריחואנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך המהירה
הגר ינאי26/05/2010אני משוחחת עם חברים מאתמול ומסתבר שעוד אנשים חוו חוויה מזעזעת כזאת עם שן בינה בלסת תחתונה. הרופא לא צילם לי השן ואני מתכוונת ללכת לעשות צילום סטטוס. האם יתכן ששן הבינה צמחה בתוך הלסת בצורה כזאת שיש לנסר אותה לשניים כדי להוציאה? האם רופאים שונים משתמשים בחמרי הרדמה שונים? האם אתה מכיר רופא מומחה לדבר הזה שתהא לו גם מספיק סבלנות להתמודד עם הפחדים שלי? אני גרה בצפון אך מגיעה לתל אביב אחת לשבועיים. תודה. אשמח לקבל הפנייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן בינה
ד``ר חיים רפפורט26/05/2010הצילום הנדרש הינו צילום פנורמי בדר"כ ולא סטטוס.
במקרים רבים לא ניתן לעקור את השן ביחידה אחת ויש לעקור אותה לאחר פיצולה למספר חתיכות. זהו הליך די שגרתי ונפוץ.
לסכום עליך למצוא מומחה לכירורגיה פה ולסתות אשר ייטיב לעקור השן באופן הפשוט ביותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)