מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאמירה07/06/2010
ערב טוב, אבי בן 57 אחרי מס' אירועים מוחיים בשנתיים האחרונות, סובל מיתר לחץ דם, נוטל את התרופות הבאות: אטאקנד, קסטראל, ליפיטור, וסודיפ, פלויקס, אספירין.. לאחרונה הוא נאלץ לעבור עקירה של 5 שיניים ע"ר דלקת..הוא הונחה ע"י רופא המשפחה 5 ימים לפני העקירות להפסיק אספירין, 3 ימים לפני זה להפסיק פלויקס, ולהתחיל זריקות קלקסאן 60 מ"ג , יום אחרי הטיפול לחזור לפלויקס ואספירין,ובנוסף זריקות קלקסאן ל-3 ימים ...אתמול התחיל לו באמצע הלילה שתן דמי ,קרישי דם בכמות גדולה הוא אושפז מחר יעבור סיטי שלפוחית שתן..והפסיקו לו נוגדי קרישה...האם זה לא מסוכן להפסיק? מה עושים במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב סיסטמי מורכב
ד``ר מאיר רקוץ`07/06/2010לילך היקרה,
נראה לי שלא נוכל לייעץ ולהחליף את רופאיו של אביך .ההנחיות שניתנו לאביך הן על פי פרוטוקולים ידועים אך מותאמים לכל מטופל באופן פרטני.
לאחר שמצבו הרפואי של אביך ישתפר , יהיה ניתן לראות אם יש צורך בשינויים בהכנה התרופתית לקראת הטיפולים בעתיד.
בברכה
דר' מאיר רקוץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדי קרישה
ד``ר חיים רפפורט07/06/2010לילך שלום
ההחלטה על הפסקת נוגדי הקרישה כרגע נראה כי הינה קשורה למצבו הכללי של אביך ולא בהקשר לעקירות אותן הוא אמור לעבור. בדר"כ אין מבצעים את השינוי שהזכרת וממשיכים בטיפול התרופתי כרגיל, אך רצוי שהרופא הכירורג האמור לבצע את העקירות יסכם כיצד יש להכין את אביך בתיאום עם רפא המשפחה.
אחולי אחלמה מהירה לאביך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




