מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמעין14/06/2010
לאחרונה התחלתי להרגיש מוזר בשן 12 שעברה בעבר טיפול שורש וכתר הרגשה כאילו היא חלשה וחשבתי שנופל לי הכתר, אך לאחר בירור אצל רופא שיניים התברר שיש דלקת ושצריך לעשות טיפול שורש חוזר, פניתי למומחה והוא אמר שהוא חושב שיש סדק בשן וצריך להוריד את הכתר כדי לראות אם אפשר בכלל לעשות טיפול שורש.
האם הכתר לא יישבר בהסרה או יסדוק עוד יותר את השן וזה יגרום לסיבוכים? או שהטיפול עצמו יכול לסבך את המצב?
אולי עדיף לעקור את השן ולעשות השתלה בלי להסתכן?
אם הדלקת לא כואבת ייתכן שיהיה אפשר לעשות השתלה מיידית בלי לחכות שהיא תחלים כדי שלא תהיה נסיגה בעצם וכדי שאני לא אסתובב בלי שן כמה חודשים?
האם השתלה קדמית נראת טבעית?
תודה רבה מראש על התשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק בשורש שן
ד``ר מאיר רקוץ`14/06/2010למעין שלום,
שן אחת וכל כך הרבה בעיות ואפשרויות טיפול.
נראה כי קבלת כמעט את כל ההצעות הטיפוליות האפשריות.ההחלטה מורכבת ונראה לי כי תצטרכי לסמוך על על אחד או יותר מהרופאים המומחים בהם נועצת.
ללא יכולת לבדיקה קלינית, ללא אמצעי אבחנה נוספים יהיה קצת מתיימר לתת לך עצה מפינה זו.
בהצלחה והחלמה מהירה לשן ולטיפול העתידי
דר' מאיר רקוץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)