מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיניים וסרטןמוטי15/06/2010
שלום לרופא השיניים
לפני כחצי שנה עברתי סי.טי להתחיל טיפול בהשתלת שיניים
ובאותו חודש גילו לי סרטן במעי הגס, עברתי ניתוח בפברואר ועכשיו אני בטיפולים כימותרפיים.
הפלטה הזמנית כואבת ולא יושבת טוב, האם אפשר במצבי לטפל בשיניים, כנראה אני גם צריכה להשלים עקירות.
תודה לאה בנקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים וסרטן
ד``ר חיים רפפורט15/06/2010לאה שלום
דבר ראשון אחולי החלמה מהירה ובריאות
בנוגע לשאלתך יש לבצע ייעוץ בין רופא/ת השיניים המטפל והאונקולוג/ית לגבי ביצוע טיפולי שיניים בשלב זה. יש לקחת בחשבון את דחיפות טיפול השיניים (כלומר אם יש כאבים או דלקת פעילה) וכן את מצבך הכללי במהלך הטיפולים הכימיים (ספירות דם, הרגשה כללית , חשיפה לזהןמים ועוד).
במידה וקיימים טפולי שיניים דחופים בהחלט ניתן לשלב עם הטיפולים הכימיים בתזמון נכון. בדבר המשך ביצוע השתלים הייתי נוטה להמתין לסיום הטפולים הכימיים והתייצבות במצב וקבלת אישור האונקוג/ית מטפל.
רק בריאות
ד"ר רפפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)