שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרה
    04/07/2010

שלום ושאלה-

באחד מביקורי הרבים אצל רופאי שיניים, לאחד מהם הייתה מצלמה "רגילה" (כמו עט מרגלים , שקונים בחנויות לציוד משרדי), ואיתה הוא הגדיל עד פי 400 תמונות של השן על המסך מולי.

המצלמה לא נראתה לי "מיוחדת" דווקא לצילומי שיניים כמובן, אבל כן התרשמתי שיש ביכולתה - א- להיכנס לתוך הפה ולהגדיל בצורה משעותית כדי לראות סדקים וכו'....
    וגם - לחסוך את הקרינה מצילומי רנטגן (גם אם כמובן כמובן שאינה מהווה תחליף).

והשאלה -
    כיצד ניתן לברר על מקומות בהם יש עוד אפשרות לבדיקות במצלמות שכאלה ? (הרופא שהייתי אצלו לא היה כל כך סימפטי , לכן לא נעים לי לחזור אליו).

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מצלמה אינטרהאורלית

ד``ר חיים רפפורט
    04/07/2010

שרה שלום
    אני מניח שזהו השם של המכשיר בו אותו רופא עשה שימוש . המכשיר אינו מגדיל פי 400 ואינו מהווה תחליף לצילומי רנטגן אך בהחלט נותן תמונה טובה יותר של הקורה בחלל הפה ובמיוחד מאפשר למתרפא לראות למה הרופא מתכון כאשר ברצונו להסביר בעיה מסוימת בחלל הפה.
    אם זה הדבר החשוב לך בבחירת רופא שינים את יכולה לשאול רופא שאת מתכוונת להגיע אליו האם יש ברשותו את המכשיר הנזכר.
    בהצלחה
    ד"ר רפפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה