מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלורקסידין לאחר תיקון מסתם מיטרלירועי10/09/2010
שלום
בן 59, לפני 10 ימים ניתוח תיקון מסתם מיטרלי. במהלך האישפוז הומלץ שטיפות פה יומיות עם קורסודיל- כלורקסידין פעמיים ביום, כמניעה לאנדטקרדיטיס.
האם יש בעיה בשימוש ממושך? כמה זמן נראה לך סביר להמשיך בטיפול מניעתי זה ?
האם יש המלצות נוספות למצב לאחר ניתוח מסתם (למשל תדירות טיפולי שיננית?) פרט לשמירה על היגיינה אורלית.?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלורהקסידין לאחר תיקון מסתם מיטרלי
ד``ר מאיר רקוץ`10/09/2010שנה טובה ובריאה לרועי,
ההמלצה לשטיפות פה עם כלורהקסידין X2 ביום באה בנוסף לצחצוח השיניים ושימוש בעזרי היגיינה אורלית נוספים.
יש לדעת כי שימוש ממושך גורם לצביעה חיצונית על פני השיניים , אשר בקלות מוסרת ע"י השיננית.מומלץ בשנה הראשונה להגיע כל 3-4 חודשים לשיננית בכדי לוודא כי ההיגיינה האורלית נשמרת כראוי , לאחר מכן יש להגיע כל 6 חודשים אלא אם כן קיימים תנאים בפה המצריכים ביקורים תכופים יותר.
מומלץ לבצע את השטיפות בתקופות של שבועיים ולאחר מכן הפסקה של שבוע בכדי להקטין את הסיכוי להיווצרות זני חיידקים עמידים בפה.
דר' מאיר רקוץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)




