מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימיהרות04/05/2011
היי.. אני בולימית כ-5 שנים, השנה השיניים החלו להתפורר לי .. ממש אפשר לראות סימני התפוררות+שחיקה בשיניים, ידוע לי שהאמייל "אבוד" כבר ממזמן, אז האם יש איזשהו טיפול ל"השלמת שיניים" או משהו בסגנון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולימיה - תגובה
ד``ר חיים רפפורט05/05/2011רות שלום
קיימים פתרונות לשחזור השיניים ואף לעצירת המצב הקיים אך הדבר דורש בדיקה קלינית של רופא. כמובן שגם לשליטה במצב הבולימיה תפקיד מכריע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולימיה - תגובה
ד``ר מאיר רקוץ`05/05/2011לרות שלום,
יש קושי עצום בשחזור ושיקום המשנן בפה אשר מוצף בחומצות קיבה והרגלי היגיינה לא מספקים.
אין כל תרופות קסם
הדגש הוא על שינוי הרגלים, הגברת המניעה - צחצוח שיניים בתכיפות גבוהה יותר, הצפת הפה במשחת שיניים עם פלואוריד, שטיפות פה עם פלואוריד, שימוש במשחת שיניים המחזירות במעט את המינרלים לחומר השן מסוג GC MOUSE.ביקורים תכופים אצל השיננית ורופא השיניים שיוכל להעריך לאורך זמן האם וכיצד לשקם את הנזקים שנגרמו וכיצד למזער את הנזקים העתידיים.
דר' מאיר רקוץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)