בולימיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימיה
    רות
    04/05/2011

היי.. אני בולימית כ-5 שנים, השנה השיניים החלו להתפורר לי .. ממש אפשר לראות סימני התפוררות+שחיקה בשיניים, ידוע לי שהאמייל "אבוד" כבר ממזמן, אז האם יש איזשהו טיפול ל"השלמת שיניים" או משהו בסגנון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולימיה

הוספת תגובה

• בולימיה - תגובה

ד``ר חיים רפפורט
    05/05/2011

רות שלום
    קיימים פתרונות לשחזור השיניים ואף לעצירת המצב הקיים אך הדבר דורש בדיקה קלינית של רופא. כמובן שגם לשליטה במצב הבולימיה תפקיד מכריע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולימיה - תגובה

ד``ר מאיר רקוץ`
    05/05/2011

לרות שלום,

יש קושי עצום בשחזור ושיקום המשנן בפה אשר מוצף בחומצות קיבה והרגלי היגיינה לא מספקים.

אין כל תרופות קסם
    הדגש הוא על שינוי הרגלים, הגברת המניעה - צחצוח שיניים בתכיפות גבוהה יותר, הצפת הפה במשחת שיניים עם פלואוריד, שטיפות פה עם פלואוריד, שימוש במשחת שיניים המחזירות במעט את המינרלים לחומר השן מסוג GC MOUSE.ביקורים תכופים אצל השיננית ורופא השיניים שיוכל להעריך לאורך זמן האם וכיצד לשקם את הנזקים שנגרמו וכיצד למזער את הנזקים העתידיים.

דר' מאיר רקוץ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה