מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיניים תותבותאתי19/05/2011
בסד
להיות ואני סוכרתית נאלצתי לעשות שיניים תותבות עקרו לי את כל השיניים הבעיתיות שהיו כבר גמורות ונשארו לי רק בעליון 2 שניים בצדדים בכל צד, בתחתון מקדימה 6 שניים ועוד אחת אחורית מצד שמאל ועשו לי שיניים תותבות ישר כעשרה ימים אחרי גמר העקירות יש לציין שהעקירות עברו ללא שום בעיה למרות הסכרת והמקום נרפא מיד, ועשו לי תותבות ואני לא מסוגלת להרכיב אותם ליותר ממספר שעות וגם לאכול איתם אני לא מסוגלת בטח לא בשר (ללא השיניים התותבות אוכלת הכל) גם יש לחץ נוראי וגם קשה לנשום איתם והדיבור שלי לא מובן הייתי הרבה פעמים אצל הרופא שעשה לי את התותתבת כל פעם מסדר קצת אבל ללא תועלת הבעיות נשארות. אני לא מרכיבה אותם בגלל הבעיות .רק שאני יוצאת מהבית רק לאסטטיקה . כשאני מגיעה הביתה מוציאה מיד כמו להוציא פצצה כבדה מתוך הפה. האם כדאי להתייעץ עם רופא שיניים שמתמחה בשניים תותבות ואיפה נמצא כזה, אני גרה בנתניה.
מבקשת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים תותבות - תגובה
ד``ר חיים רפפורט24/05/2011אתי שלום
במידה והרופא המטפל אינו יכול לתת מענה לבעיתיך ולדעתך את שוקלת יעוץ נוסף עליך לגשת לרופא אחר לקבלת חוו"ד לגבי מצבך. נסי לשאול בני משפחה או חברים על מנת להגיע לרופא שיש עליו המלצות ממקור ראשון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)