שיניים תותבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים תותבות
    אתי
    19/05/2011

בסד
    להיות ואני סוכרתית נאלצתי לעשות שיניים תותבות עקרו לי את כל השיניים הבעיתיות שהיו כבר גמורות ונשארו לי רק בעליון 2 שניים בצדדים בכל צד, בתחתון מקדימה 6 שניים ועוד אחת אחורית מצד שמאל ועשו לי שיניים תותבות ישר כעשרה ימים אחרי גמר העקירות יש לציין שהעקירות עברו ללא שום בעיה למרות הסכרת והמקום נרפא מיד, ועשו לי תותבות ואני לא מסוגלת להרכיב אותם ליותר ממספר שעות וגם לאכול איתם אני לא מסוגלת בטח לא בשר (ללא השיניים התותבות אוכלת הכל) גם יש לחץ נוראי וגם קשה לנשום איתם והדיבור שלי לא מובן הייתי הרבה פעמים אצל הרופא שעשה לי את התותתבת כל פעם מסדר קצת אבל ללא תועלת הבעיות נשארות. אני לא מרכיבה אותם בגלל הבעיות .רק שאני יוצאת מהבית רק לאסטטיקה . כשאני מגיעה הביתה מוציאה מיד כמו להוציא פצצה כבדה מתוך הפה. האם כדאי להתייעץ עם רופא שיניים שמתמחה בשניים תותבות ואיפה נמצא כזה, אני גרה בנתניה.
    מבקשת עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים תותבות

הוספת תגובה

• שיניים תותבות - תגובה

ד``ר חיים רפפורט
    24/05/2011

אתי שלום
    במידה והרופא המטפל אינו יכול לתת מענה לבעיתיך ולדעתך את שוקלת יעוץ נוסף עליך לגשת לרופא אחר לקבלת חוו"ד לגבי מצבך. נסי לשאול בני משפחה או חברים על מנת להגיע לרופא שיש עליו המלצות ממקור ראשון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה