השתלות אצל חולי סרטן השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלות אצל חולי סרטן השד
    אורית
    23/06/2011

שלום. אני בת 45 חולה בסרטן השד ללא גרורות.עברתי ניתוח בחודש ינואר . כעת מקבלת טמוקסיפן וזריקה של זולודקס פעם בשלושה חודשים. האם אני יכולה לעשות השתלות שיניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלות אצל חולי סרטן השד

הוספת תגובה

• השתלות אצל חולי סרטן השד - תגובה

ד``ר חיים רפפורט
    23/06/2011

אורית שלום
    עפ"י הדברים שהזכרת אין מניעה לעבור טיפולי השתלות בחלל הפה. יש לקחת בחשבון האם מתוכנן טיפול כימי ובכל מקרה רצוי להתייעץ עם האונקולוג המטפל. כמו כן יש לעבור על ההיסטוריה הרפואית שלך על מנת לודא שאין דברים נוספים בעלי השלכה על היכולת לעבור טפול שכזה.
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר. חיים

אורית
    24/06/2011

תודה על התגובה המהירה.אחר הניתוח עברתי הקרנות. לא מתוכנן טיפול כימי.אני מרגישה מצוין והאונקולוג שלי המליץ על אורח החים רגיל. האם אפשר לקבל טל.של רופאים שמתמחים בתחום של השתלות שאוכל לפנות אליהם. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר. חיים - תגובה

ד``ר חיים רפפורט
    24/06/2011

אורית שלום
    בהתחשב בבשורות הטובות שהזכרת אין מניעה לטיפול. מצאי לך רופא שיניים עפ"י המלצות חברים משפחה וכדומה.לגבי תחום ההשתלות לרב כדאי שיבוצע ע"י מומחה לכירורגיה או מחלות חניכיים. יש לודא שקיים שתוף פעולה בין הרופא המשתיל לרופא המשקם( זה שבונה את הכתרים על השתלים).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה