בעיות במערכת העיכול ולחץ בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במערכת העיכול ולחץ בחזה
    דינה
    03/07/2011

שלום
    אני חושבת שיש לי מספר שאלות קשות ומקווה לקבל מענה :
    האם יתכנו בעיות במערכת העיכול שגורמות לתופעה של לחץ בחזה עם הקרנה לגב.מעין אבן שיושבת על החזה ?
    האם תופעות אלה עלולות לגרום לאק"ג לא תקין בבדיקת מאמץ?
    אם כן איך מבדילים בין מערכת העיכול ללב בבדיקה כזו?
    למען הסר ספק -אני לפני בדיקת המאמץ אבל סוחבת את התחושות של כמעט התקף לב כשבוע ברוב הימים כמעט מבוקר עד ערב .לחץ חזק בחזה וכבדות עם ארוע חריף יותר לפני שבוע (עם הקרנה לגרון והלסת)יום לאחריו ביצעתי אק"ג שהיה תקין (יום שדווקא הרגשתי בסדר יחסית )וכך גם בדיקות הדם(לא כולל אינזימי לב). אני ממתינה לבדיקת המאמץ ויש לי רושם שאיכשהו זה קשור למערכת העיכול.היתכן?רופא המשפחה חושב שלא קשור ללב ונתן את בדיקת המאמץ ליתר ביטחון.
    אני כמובן לא מבקשת אבחון וממשיכה לבצע בירור במסגרת הקופה אבל אשמח לדעת מה דעתך?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות במערכת העיכול ולחץ בחזה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    06/07/2011

הפרעות בושט יכולות לחקות התקף לב ולא מעט חולים מגיעים אלינו לבירור בגלל כאבים בחזה. אם בדיקות הלב תקינות תפני לגסטרואנטרולוג להמשך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו