חיידק הליקובקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק הליקובקטור
    שני כדורי
    12/07/2011

התחלתי לקבל את הטיפול בחיידק הליקובקטור - והכדורים עושים לי מאוד רע - צרבות, שישולים וכאבי בטן, האם יש מה לעשות? האם ניתן לקחת כדורים נגד כאבים לבטן? והאם ניתן לקחת כדורים נגד צרבת?
    אודה לתשובה. שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק הליקובקטור

הוספת תגובה

• חיידק הליקובקטור - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    13/07/2011

אכן, הטיפול "המשולש" עלול לגרום לתופעות שאת מתארת.
    הטיפול כולל תרופה נגד צרבת, אבל אם יש צורך בהוספה של טמס/מלוקס, זה אפשרי. כדאי להוסיף פרוביוטיקה בכדורים ואשפרי לקחת כדור לכאבי בטן אבל לא מסוג ADVIL ודומיו, אלא אקמול/אופטלגין/פפברין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובקטור פילורי

רינת
    18/07/2011

הי
    ממליצה לך לפנות לקבלת טיפול טבעי. גם אני סובלת מחיידק הליקובקטור פילורי. טופלתי בתרופות סותרות חומצה ותרופות מעכבות הפרשת חומצה עם טיפול אנטיביוטי. הבעיה עם החיידק היא הנטייה לפתח העמידויות לטיפול התרופתי, כך שסבלתי מתקופות הישנות של התסמינים. אני כרגע מטופלת במרכז מומחים ד"ר דיין בטיפול טבעי אך תחת פיקוח רפואי של רופאים מומחים. הטיפול שהרכיבו לי משוןלב משינוי תזונתי, טיפול במי כסף וקוליביוגן (סוג של חלבון שמסייע בריפוי רירית הכיב). בנוסף אני מקבלת עירויי ויטמינים ומינרלים. יש שיפור משמעותי בהרגשה הכללית שלי. ממליצה לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו