שאלה חשובה בנוגע לעיקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בנוגע לעיקול
    אלמונית
    09/08/2011

שלום וצהריים טובים.אני בחו''ל שבוע שני כבר ובשבוע הבא חוזרת לארץ.הייתי בדיאטה 6 חודשים, ירדתי כ10 קג.הכול היה יחסית טוב...בזמן הדיאטה ובשמירה הרגשתי תמיד שבעה כמעט מהאוכל אפילו מלאה,ותחושת נפיחות בבטן, ואפילו גזים לצערי הרב ויציאות קשות..עכשיו,בימים האחרונים אני מרגישה אחרת...אני מרגישה שאני אוכלת- הקיבה לא מתמלאה ,היא לא מרגישה ככה כמו שהייתי מרגישה אז...אני לא מרגישה רעבה ,אבל אני גם לא מרגישה שבעה...הרגשה מאוד מוזרה..כאילו מכניסים אוכל לקיבה אבל לא יודעים אם זה הספיק ואם אני שבעה...נ.ב.ק"ג לא עולים, ירדתי עוד 200 גרם...ואני לא חושבת שהייתה סיבה לירידה,מאחר ואכלתי אפילו קצת יותר מן המותר בתפריט של שמירה, מאחר והלכתי לאורחים והכול...ולא יצא לי לשמור במאה אחוז על התפריט
    (נ.ב. בימים האחרונים הבחנתי בדופק מהיר לאחר השינה,ולאחר מכן הדופק שלי במהלך השעות אפילו כמה שעות לאחר מכן, הכול מסתדר ונהיה לי דופק רגיל ונורמאלי...לא יודעת אם זה קשור או שלא להכול)-אבל אני לא יודעת מה זה,הדופק מהיר רק לאחר הלילה כשאני קמה ולאחר מכן זה מסתדר...אני גם לא נהיית רעבה מהר-כמו שהייתי בערב,האם זה יכול להיות תופעות של סטרס?חרדות?או סיבה פיזית כלשהי...מה אני צריכה לעשות?
    אני גם ככה חושבת ללכת לרופא לאחר שאני חוזרת לארץ...

נ.ב.אני בת 20 וחצי,גובה 172,שוקלת סביבות 63.8 ק"ג.(אף שהמשקל אתמול הראה 63.6)-שאין לי מושג איך ירדתי לזה עוד...

אשמח לקבל תשובה והמלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה בנוגע לעיקול

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בנוגע לעיקול - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    09/08/2011

אין שום חשיבות לירידה של 200 גרם נוספים. יכול להיות שמדובר בחרדה וכדאי להתייעץ אם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

אלמונית
    11/08/2011

קראתי כל מיני דברים על בלוטת התריס-ורשום שאחד הסימפטומים זה תאבון יתר ביחד עם זאת עם משקל ירוד-האם יש משקל מסוים שהאדם יורד,שממנו צריך כבר לחשוש מבלוטת התריס?(למה הכוונה שהתאבון יורד אבל ביחד עם זה, המשקל ירוד)-?

כמו כן,כל הנושא שלי- עם מערכת העיכול, זה לא משתנה בימים האחרונים,אני לא מרגישה רעבה ולא מרגישה שבעה או נפוחה,(אני חושבת שלרוב אני אוכלת ממצב נפשי שאני אוכלת משהו נוסף,כי אני לא מרגישה רעב מטורף לזה,אלא רק רצון)- אבל מרוב שקראתי דברים נבהלתי...

אשמח לקבל תשובה, ביום חמישי הבא אני אמורה ללכת לרופאת משפחה שלי,להתעייצות...אני רק חוזרת לארץ והולכת אליה...לבדוק מה יש לי ומהי הסיבה לכל הבעיות הללו
    אבל אשמח לתשובתך גם לגבי בלוטת התריס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשקלתי הפעם ועוד ירד

אלמונית
    11/08/2011

63.1 קג זה כבר מפחיד שזה יורד עוד..לא יודעת מה לחשוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.חשוב

אלמונית
    11/08/2011

נשקלתי היום בבוקר שקלתי איזה 63.8 ככה- ואיך אז עכשיו אחרי שאכלתי והכול (אמנם אני מתפנה הרבה וגם הולכת הרבה להתרוקן משתן...)-האם יתכן שיורד המשקל ככה?ושאני עכשיו שוקלת 63.1. רק .זה די מפחיד אותי ממש.אשמח לעצה ותגובה.תודה והמשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.חשוב - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    11/08/2011

לא נשמע שיש קשר לבלוטת התריס, אבל בדיקת דם פשוטה תגלה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו