מיואש חייב עזרה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש חייב עזרה דחוף!!
    משה
    28/08/2011

שלום לרופאים הנכבדים.
    שמי משה חייל בן 19.לפני כ-3 חודשים החל אצלי בעיות במערכת העיכול שבאות לידי ביטוי בכך שאני משלשל קרוב ל20-15 פעמים ביום לעיתים גם שילשולים דמיים.יש לציין שלא רק שלשולים אלא לעיתים גם יציאה קשיחה עם ריר מסביבה.הפנו אותי לבדיקות דם שחלקם לא יצאו תקינות הבולטות שבהם ferrum-56 .wbc-4.3 . אלו 2 הבדיקות שלא היו בטווח התקין.עברתי לפני 3 שבועות בדיקת קולונוסקופיה קצרה בה הרופא זיהה את האבחנה הבאה :"איזורים של אודם ברקטום ורקטו-סיגמה חורנים?דלקת?אבחנה קולונוסקופית:proctitis?"
    יש לציין שנלקחה דגימת ביופסיה שתוצאותיה התקבלו היום:fragment of rectal mucose within normal limits. לפי הבנתי באנגלית התשובה של הביופסיה שהיא תקינה לחלוטין.
    שאלותיי הם:
    1.אם הביופסיה יצאה תקינה זאת אומרת שאין דלקת והאבחנה הראשונית של הרופא הייתה שגויה?
    2.האם בדיקות הדם שציינתי לפנייך והאבחנה האנדוסקופית יכולה להעיד באמת על פרוקטיטיס?
    יש לציין שבמשך 3 חודשים ירדתי במשקל סביבות ה6 קילו.
    אני ממש מיואש חייב תשובה דחופה.מודה לכם מאוד וסליחה על ה"חפירה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש חייב עזרה דחוף!!

הוספת תגובה

• מיואש חייב עזרה דחוף!! - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    29/08/2011

אבחנה של פרוקטיטיס נעשית באנדוסקופיה ולא בבדיקות דם. הסיפור הקליני שלך יכול להתאים לפרוקטיטיס. מה שלא מתאים הוא תשובת הביופסיה שהיא תקינה לחלוטין. לא ברור האם הדגימה נלקח מאיזור הדלקת. כדאי לפנות לרופא שביצע את הבדיקה לצורך הבהרות. פרוקטיטיס יכולה להיות מזיהום הקשור ביחסי מין אנאליים, אם זה רלבנטי במקרה שלך חשוב שהרופא יידע מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי משהו לגביי תשובתך

משה
    29/08/2011

ד''ר יקרה,אם הביופסיה תקינה,זאת אומרת שבודאות אין דלקת?
    כי זה לא נורמלי שאני ככה תקופה כ''כ ארוכה משלשל לעיתים שלשולים דמיים,או שאם יוצאת צואה אז מסביבה כולה מין ריר לבן כזה מוזר,וכאבי בטן איומים גם בזמן הוצאת הצואה אני מרגיש כאבים איומים.מה שעוד רציתי להוסיף זה שבתקופה הזו(כ-3 חודשים שאני משלשל)יצא לי מין חתיכת בשר על דופן פי הטבעת.אם הביופסיה תקינה האם יש עוד בדיקות מסויימות שאני צריך לעבור כדיי לאבחן מחלה אחרת?אם כן אשמח לדעת איזה מחלה זו יכולה להיות לפי התיאור שהבאתי לך כן.אודה לך מאוד,פשוט אני מיואש נורא נמצא בבדיקה לבדיקה והכל לוקח זמן מפני שאני שייך למערכת הצבאית.תודה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לשאלתי

משה
    29/08/2011

רציתי להבין עוד משהו שלא ברור לי אם הרופא כתב באבחנתו"איזורים של אודם ברקטום ורקטו סיגמה חורנים?דלקת?proctitis?"והביופסיה יצאה תקינה,ממה יכול להיות האדמומיות ומה האבחנה הזו אמורה להגיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו