מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה דחופה מיואש מאוד!!משה19/09/2011
שלום מכובדיי.
שמי רון חייל בן 19.כבר 4 חודשים שאני סובל מכאבים איומים בבטן המלווים בשלשולים לעיתים דמיים אך מצד שני גם מעצירויות קשות וצואה קשיחה המלווה בריר ובריח לא נעים בלשון המעטה לעיתים יש צורך בהמשך התרוקנות אך ללא הצלחה.הכאבים החזקים יותר נמצאים באיזור הבטן התחתונה עם רגישות ניכרת בצידה הימיני אך לעיתים גם כאבים בצידה השמאלית של הבטן.יש לציין שבמשך 4 חודשים ירדתי במשקל כ-5 קילו.עברתי במשך התקופה האחרונה(4 חודשים) אין ספור בדיקות דם,בדיקת קולונוסקופיה קצרה (שתשובתה הייתה חשש לפרוקטיטיס אך דגימת הביופסיה חזרה תקינה),בדיקת קולונוסקופיה ארוכה שיצאה תקינה אך נלקח מס' דגימות ביופסיה מאיזור הTI(עדיין ללא קבלת תשובה),בדיקת גסטרוסקופיה שיצאה תקינה,ובדיקת CT שרובה יצאה תקינה חוץ מהאבחנה הבאה:"צבר בלוטות לימפה גבוליות נצפו בשורש המזנטריום ובבטן הימנית התחתונה"-לימפאדנופטיה מזנטריאלית ובבטן ימנית תחתונה, כמתואר, מזנטריק לימפאדניטיס?
יש לציין שבבדיקות דם לא התגלה משהו חריג חוץ מברזל נמוך טיפה ומחוסר קל בכדוריות לבנות בדם.
בדיקת צואה-תקינה.אך מה שהדאיג אותי בבדיקה זו שהצואה יצאה רירית.
הבעיה הזאת גורמת לי לסבל לא קל במהלך תפקודי התקין,הבדיקות יוצאות תקינות אך אני סובל מאוד וכרגע אני לא מקבל טיפול תרופתי.ארצה לדעת מה דעתכם על בעייתי ומה לדעתכם יכול להיות הבעיה?
שאלה נוספת היא האם יכול להיות סימפטומים אלו קשורים לבעיית"המעי הרגיז" ואם כן רציתי לדעת עם בעיה זו מורידה פרופיל בצבא ולכמה.
תודה וסליחה על אורך הפנייה -פשוט אני מיואש נורא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה דחופה מיואש מאוד!! - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין21/09/2011יכול להתאים למעי רגיז.
אפשרי להוריד פרופיל על מעי רגיז- תתייעץ עם גסטרואנטרולוג בצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

