משלשולים לכאבים ביציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משלשולים לכאבים ביציאות
    דניאל
    20/10/2011

שלום אני חולה איידס לאחר אשפוז ממושך. כבר חצי שנה אני סובל משלשולים באנדוסקופיה נמצא אזופגיטיס .כיבים באנטרום.בקרדיה ובגוף מספר אנגיואקטזיות במהלך האשפוז ביצעתי תרביות ובדיקת גסטרו שהיו תקינות .שוחררתי מבית החולים והשלשולים פסקו =אבל כל פעם שאני אוכל יש לי כאבי בטן חזקים וקשיים ביציאות ואם אני אוכל פרות או ירקות או דברי חלב מיד משלשל.התעקשתי בקופת חולים שיעשו לי CT ושאלתי היא מה פרוש הממצאים ?:הודגמו מספר לולאות מעי דק בעלות דופן מעובה באגן המרכזי ומימין .מודגמת התעבות דופן הקולון לכל אורכו.מה זה אומר האם מדובר בקרוהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משלשולים לכאבים ביציאות

הוספת תגובה

• משלשולים לכאבים ביציאות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    21/10/2011

באיידס יש סיבות רבות לשלשול החל מפרזיטים וכלה בפגיעה במעי משנית למחלה עצמה. אין אפשרות בפורום לעזור באבחון כי זה מורכב מידי. יותר נכון להתייעץ עם מומחה לאיידס שלפי שיקול דעתו יכול להביא את הפרטים בשלמותם לישיבה משותפת עם מומחי גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו