מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלת..חצות30/10/2011
שלום,
אני סטודנטית בת 22.
מזה חודשיים אני סובלת מבחילות, כאבי בטן, סחרחורות וחולשה אשר מונעים ממני לתפקד.
זה התחיל בבחילה קשה שהייתה לי באיזה ערב לפני חודשיים, שהפכה לכאב בטן ועברה לאט אחרי שהייתי בשירותים 3-4 פעמים. זה לווה בסחרחורת וגלי חום.
מאז זה התחיל לחזור מדי כמה ימים. עשיתי בדיקת דם שלא נמצא בה שום דבר חריג.
בחודש האחרון הבחילות כבר לא מלווות בסחרחורות וגלי חום ולא באות בפתאומיות ובעוצמה, אבל הן תמיד שם. זה עובר לכמה ימים וחוזר שוב. בימים בהם אני לא מרגישה טוב, אין לי תיאבון ומאוד קשה לי לאכול. בזמן שאני אוכלת אני מתחילה להרגיש בחילה וכאב בטן, וכשעה לאחר מכן אני הולכת לשירותים. יש לי יציאות רכות ותכופות, לפעמים עם מזון לא מעוכל. אני מרגישה גם חולשה וסחרחורות.
לא מצאתי קשר בין התופעות ובין התזונה שלי ואין לי אלרגיות למאכלים (אך יש לי אסטמה של העור).
התחלתי ללכת לטיפול קוגניטיבי-התנהגותי של ארבעה מפגשים (בינתיים הייתי בשלושה) כדי לטפל בחרדות ולחצים. מצאנו קשר הדוק בין התופעות הפיזיות למצבי הנפשי והטיפול עזר יחסית, אבל זה עדיין לא עובר.
אני מאוד מיואשת כיוון שהתופעות מונעות ממני לתפקד. אני לחוצה לקראת החזרה ללימודים, כי אני לא יודעת איך אוכל להתרכז בהם ככה.
קבעתי תור לרופאת המשפחה כדי לקבל הפניה לגסטרולוג.
השאלה שלי היא - מה זה יכול להיות? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בינתיים, או תרופה שאפשר לקחת כדי להקל לפחות על התסמינים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו..
חצות30/10/2011את כאבי הבטן אני מרגישה בעיקר בבטן התחתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכלת.. - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/10/2011אפשרי לנסות מוטיליום חצי שעה לפני הארוחות שמונע בחילות ויכול גם להקל על כאב הבטן המתעורר בעקבות ארוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)