מתוסכלת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת..
    חצות
    30/10/2011

שלום,
    אני סטודנטית בת 22.
    מזה חודשיים אני סובלת מבחילות, כאבי בטן, סחרחורות וחולשה אשר מונעים ממני לתפקד.
    זה התחיל בבחילה קשה שהייתה לי באיזה ערב לפני חודשיים, שהפכה לכאב בטן ועברה לאט אחרי שהייתי בשירותים 3-4 פעמים. זה לווה בסחרחורת וגלי חום.
    מאז זה התחיל לחזור מדי כמה ימים. עשיתי בדיקת דם שלא נמצא בה שום דבר חריג.
    בחודש האחרון הבחילות כבר לא מלווות בסחרחורות וגלי חום ולא באות בפתאומיות ובעוצמה, אבל הן תמיד שם. זה עובר לכמה ימים וחוזר שוב. בימים בהם אני לא מרגישה טוב, אין לי תיאבון ומאוד קשה לי לאכול. בזמן שאני אוכלת אני מתחילה להרגיש בחילה וכאב בטן, וכשעה לאחר מכן אני הולכת לשירותים. יש לי יציאות רכות ותכופות, לפעמים עם מזון לא מעוכל. אני מרגישה גם חולשה וסחרחורות.
    לא מצאתי קשר בין התופעות ובין התזונה שלי ואין לי אלרגיות למאכלים (אך יש לי אסטמה של העור).
    התחלתי ללכת לטיפול קוגניטיבי-התנהגותי של ארבעה מפגשים (בינתיים הייתי בשלושה) כדי לטפל בחרדות ולחצים. מצאנו קשר הדוק בין התופעות הפיזיות למצבי הנפשי והטיפול עזר יחסית, אבל זה עדיין לא עובר.
    אני מאוד מיואשת כיוון שהתופעות מונעות ממני לתפקד. אני לחוצה לקראת החזרה ללימודים, כי אני לא יודעת איך אוכל להתרכז בהם ככה.
    קבעתי תור לרופאת המשפחה כדי לקבל הפניה לגסטרולוג.
    השאלה שלי היא - מה זה יכול להיות? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בינתיים, או תרופה שאפשר לקחת כדי להקל לפחות על התסמינים?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת..

הוספת תגובה

• עוד משהו..

חצות
    30/10/2011

את כאבי הבטן אני מרגישה בעיקר בבטן התחתונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכלת.. - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    30/10/2011

אפשרי לנסות מוטיליום חצי שעה לפני הארוחות שמונע בחילות ויכול גם להקל על כאב הבטן המתעורר בעקבות ארוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו