מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה ליי17/06/2012
אנסה לקצר אבל בכל זאת לפרט.
בן 45 185 שוקל 70 ללא מחלות בעבר (מלבד אסתמה שהתגלתה בגיל 42)
פעם פעמים בשבוע משחק כדור סל.
לאחרונה והכוונה ל10-15 חודשים האחרונים - אני מרגיש את הגוף מבפנים וכל פעם משהו אחר:
תקופה מסוימת נימול במקומות שונים+קפיצות שרירים לרבות בבטן ,עיפות וקושי נשימה (חוסר יכולת לקחת אויר לראות) ,לפעמים שורף בכפות רגלים,כמו כן בחודשיים האחרונים כאבי חזה ודפיקות לב חזקות,בדיקות דם תקופתיות עשיתי לפני שנה ,ואגרונמטריה לפני חודש יצא תקין ובכושר טוב (צריך לעשות דופלר).
כמו כן מרגיש מעין ריחוף או חוסר איפוס/סחרחר ולא מרוכז/מבולבל/שוכח דברים לפני כחודשיים פניתי לרופאת המשפחה שאמרה שמדובר במתח+חרדה וקיבלתי לעשות בדיקות דם,רק היום עשיתי אותם.(סרבן לSSRׂ
השאלה העיקרית שלי על מה שקורה לי משבוע שעבר : התחילו לי כאבי בטן שלא הרגשתי עד היום
כולל צמיחה של תחור (ללא דם)-היציאות רגילות-ומאז אין לי תאבון כי כל פעם שאני אוכל אני אני חרד שיתחילו לי כאבים למרות שעוד לא גילית האם יש קשר לאכילה ולעיכול כלומר יש כאבים/תחושה של מעין דקירה או כאילו סכין יפאני שחותך את הבטן כמו כן לפעמים כשאני נוגע בה אני מרגיש קפיצוצ שריר ,מאז כל השבוע אני במחשבות וחרדות. האם לפי ההסבר שלי יש משהו שניתן להבין או שמא להתחיל מסכת בדיקות אולטרה וכו'
תודה מראש על תשובה אוביקטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה לי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין19/06/2012אין דרך להמליץ על בירור מבלי להתרשם ביעוץ מסודר במרפאה. לאנשים הסובלים מחרדה יש שכיחות יתר של הפרעות במערכת העיכול, אבל לא ניתן להסיק שזו הסיבה רק מהתיאור שמסרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)