מה קורה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי
    י
    17/06/2012

אנסה לקצר אבל בכל זאת לפרט.
    בן 45 185 שוקל 70 ללא מחלות בעבר (מלבד אסתמה שהתגלתה בגיל 42)
    פעם פעמים בשבוע משחק כדור סל.
    לאחרונה והכוונה ל10-15 חודשים האחרונים - אני מרגיש את הגוף מבפנים וכל פעם משהו אחר:
    תקופה מסוימת נימול במקומות שונים+קפיצות שרירים לרבות בבטן ,עיפות וקושי נשימה (חוסר יכולת לקחת אויר לראות) ,לפעמים שורף בכפות רגלים,כמו כן בחודשיים האחרונים כאבי חזה ודפיקות לב חזקות,בדיקות דם תקופתיות עשיתי לפני שנה ,ואגרונמטריה לפני חודש יצא תקין ובכושר טוב (צריך לעשות דופלר).
    כמו כן מרגיש מעין ריחוף או חוסר איפוס/סחרחר ולא מרוכז/מבולבל/שוכח דברים לפני כחודשיים פניתי לרופאת המשפחה שאמרה שמדובר במתח+חרדה וקיבלתי לעשות בדיקות דם,רק היום עשיתי אותם.(סרבן לSSRׂ
    השאלה העיקרית שלי על מה שקורה לי משבוע שעבר : התחילו לי כאבי בטן שלא הרגשתי עד היום
    כולל צמיחה של תחור (ללא דם)-היציאות רגילות-ומאז אין לי תאבון כי כל פעם שאני אוכל אני אני חרד שיתחילו לי כאבים למרות שעוד לא גילית האם יש קשר לאכילה ולעיכול כלומר יש כאבים/תחושה של מעין דקירה או כאילו סכין יפאני שחותך את הבטן כמו כן לפעמים כשאני נוגע בה אני מרגיש קפיצוצ שריר ,מאז כל השבוע אני במחשבות וחרדות. האם לפי ההסבר שלי יש משהו שניתן להבין או שמא להתחיל מסכת בדיקות אולטרה וכו'
    תודה מראש על תשובה אוביקטיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי

הוספת תגובה

• מה קורה לי - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    19/06/2012

אין דרך להמליץ על בירור מבלי להתרשם ביעוץ מסודר במרפאה. לאנשים הסובלים מחרדה יש שכיחות יתר של הפרעות במערכת העיכול, אבל לא ניתן להסיק שזו הסיבה רק מהתיאור שמסרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו