מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשול 3 חודשיםרינה04/10/2012
שלום
אני בת 29 ברקע יש לי בעיית דופק מהירואני לוקחת כל יום נורמיטן 0.25 מ"ג ובמעקב קרדיולוג.
לפני שלושה חודשים התחילה לי דלקת בדרכי שתן ולאחר תרבית התגלה חיידק ECOLI וניתנה לי אנטיביוטיקה ציפרו, לאחר יומיים הרגשתי כאבי בטן עזים שלשלתי 20 פעמים עם פריחה והקאתי נלקחתי למיון ושם ייצבו את מצבי.
לאחר מכן שינו לי את האנטיביוטיקה לזינט, אך השלשול לא הפסיק המלווה בחולשה כללית וחוסר תאבון ואושפזתי ל4 ימים וקיבלתי אנטיביוטיקה סיפורל לתוך הוריד, דלקת השתן עברה אך נשארתי עם כאבי בטן שלשולים עיוותיות ועייפות כללית.
בהמלצת מומחה גסטרו התחלתי לקחת פלוגיל ושזה לא עזר אושפזתי בשנית לשבוע וביצעו לי את הכל הבדיקות דם, צואה וקולונסקופיה (שהדגימה כי מצבי כנראה על רקע טיפול אנטיביוטי מסיבי) ושוחררתי לביתי . עשיתי בדיקת צליאק שגם יצא תקין ונשאר לי רק בדיקת אליקובקטור לעשות . אציין כי הינו לוקחת פרוביוטיקה (גארו) כל הזמן.
הלכתי שוב למומחה גסטרו והוא נתן לי קלונקט 0.5 מ"ג חצי כדור לפני שינה ואילו רופאת המשפחה מעונינת שאני אקח ציפרולקס.
(עדין לא לקחתי)
כל השלושה החודשים ירדתי 10 קילו, אני לא חיה ..כל הזמן הבטן כואבת לי 24/7 עם עוותיות , גזים ושילשלים מרובים וחולשה כללית (מידי כמה ימים אני לוקחת סטופ איט)
התחלתי דיקור סיני - 3 טיפולים בנתיים.
שאלתי היא האם יש לי תסמונת המעי הרגיז או יש בדיקות אפשריות שלא עשיתי? אני ממש נואשת אף רופא לא יודע מה לעשות איתי (אני ממש תעלומה) אשמח לקבלת את עצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול 3 חודשים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/10/2012בקריטריונים של מעי רגיז מדובר בפרק זמן של 6 חודשים או יותר, אז לפחות באופן "יבש" את עדיין לא עונה לקריטריונים. הסמיכות לטיפול האנטיביוטי מכוונת לכך שישי קשר ולכן פרוביוטיקה הכרחית. לאור העובדה שמדובר בשלשולים וכאבי בטן הנטיה שלי היא להתחיל אלטרול/נורטילין במקום ציפרלקס. הם עוזרים לכאבי בטן ומקטינים את מספר היציאות. בכל מקרה כדאי להמשיך מעקב אצל גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קבה
רינה06/10/2012תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הליקובקטור חיובית
רינה15/10/2012שלום
בהמשך להודעה הקודמת שלי. קיבלתי תשובה לבדיקת הנשיפה הליקובקטור
(16) חיובי.
הרופאה רשמה לי :
אומפראדקס חצי עה לפני ארוחה
אחרי חצי שעה לקחת 500 כפול 2 של מוקסיויט
ו500 קארין פעמיים ביום (והמליצה גם את פרוביוטיקה פעמיים ביום.
לקחתי את הקוקטיל פעם ראשונה, והרגשתי אחרי חצי שעה חולשה
דופק מהיר, בחילות, וכאב מקרין לרגל ימין וצרבות.
אני אדגיש שכל חיי לקחתי מוקסיויט ואף פעם לא היו לי תופעת לוואי
. לקחתי נורמיטן וזה הוריד את דפיקות הלב שאלתי:
1. האם התופעות בסדר? נורמליות?
2. האם אני יכולה לקחת בלילה חצי כדוק קלונקס? זה עוזר לי לישון
3. האם זה יעזור לכאב בטן שלי ושלשולים שכן ירדתי 10 קילו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך החלפת טיפול
רינה16/10/2012שלום
בהמשך לפוסט הקודם מכיוון שיצרתי אלרגיה לקוקטיל כאמור
הרופאה רשמה לי :
1. מטרוגיל (250) 4 פעמים ביום
2. טטררציקלין (250) שני כדורים - 4 פעמים ביום
3. גסרו פעם אחד בבוקר
4. קל בטן 2 כדורים 4 פעמים ביום
האם הקוקטיל הזה בסדר ומשמיד את החיידק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך החלפת טיפול - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/10/2012ראי תשובתי הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הליקובקטור חיובית - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/10/2012הליקובקטר אינו גורם לשלשולים ולדעתי עוד אנטיביוטיקה משמעה עוד תופעות לוואי. אני מניחה שבמצב זה הייתי ממתינה עם הטיפול ב-HP- אין בכך שום דחיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשול 3 חודשים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין17/10/2012הליקובקטר אינו גורם לשלשולים ולדעתי עוד אנטיביוטיקה משמעה עוד תופעות לוואי. אני מניחה שבמצב זה הייתי ממתינה עם הטיפול ב-HP- אין בכך שום דחיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)