סובלת נורא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת נורא
    אתי
    26/11/2012

שלום רב
    אני בת 41 סבלתי בעבר פעמים רבות מחיידק ההליקובטר וטופלתי באנטיביטיקה שעזרה ברוב הפעמים .
    מזה כמה חודשים שהמון דברים שהייתי יכולה לאכול בעבר אינני יכולה לאכול .כמו פסטות גבינה בולגרית שניצל תירס גבינה צהובה פיצה ועוד ועוד ... אני סובלת מהמון גזים בטן נפוחה עליה במשקל צרבות נוראיות אינני אוכלת מסודר אולי גם זו אחת מהסיבות הכי מפריע בלילות הבחילות טעם או מר מאוד בלשון או חמוץ מאוד בלשון ואפילו עד להקאות . פניתי לרופא שנתן לי שוב טיפול להליקובטר ללא בדיקה אמר שהסימנים מתאימים אך ללא הועיל הטעם בפה הורג אותי יש לציין שבעיקר אני אוכלת בלילה ובמשך היום לא אוכלת אלא קרקרים
    למה הטעם בלשון ?למה הבחילות ולמה אינני יכולה לאכול דברים שהייתי אוכלת?
    הפנו אותי לדיאטנית האם היא תוכל לעזור?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת נורא

הוספת תגובה

• סובלת נורא - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    27/11/2012

לבעיות במערכת העיכול אין תמיד רק הסבר אחד, ההליקובקטר קרוב לוודאי לא מסביר את כל תלונותייך. יכול להיות שמדובר ברפלוקס/רגישות בקיבה/סטרס וכו'. לא ניתן לאבחן בפורום בעיה ממושכת שלא נפתרה ביעוצים חוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו