כאב עמום בצד ימין ותופעות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב עמום בצד ימין ותופעות נוספות
    רינת
    28/01/2013

שלום רב,

אני בת 30, לפני כחודש חליתי בשפעת מאוד קשה והבנתי שזה ויראלי אז המתנתי שזה יעבור. במהלך המחלה הפיעו סחרחורות בחילות וכאב עמום בצד ימין בבטן העליונה, לעיתים ברום הבטן, לעיתים לכיוון המותן.הסימפטומים נשארו לאחר ההחלמה של השפעת וכעת אני מרגישה נפיחות בבטן, בחילות מדי פעם, כאבים לאחר האכילה, טעם מוזר בפה והיציאות שלי הן בצבע חרדל-חימר כזה. אני נורא חוששת כיוון שסבא שלי חולה בסרטן המעי ודרכי המרה ואני פשוט מדוכאת מאוד.

יש לי ילד קטן בן שנתיים ואני חיה כל הזמן בפחד שיקרה לי משהו כי אני מרגישה שלא מתייחסים לטענות שלי ברצינות הראויה. הכאב העמום בצד ימין הוא תופעה שכבר חזרה על עצמה מספר פעמים, עשיתי אולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה- הרופא בדק אותי במשך פחות מ-10 שניות ואמר שהכול תקין. גם רופאת המשפחה אמרה שמעבר לא.ס בטן ובירור גניקולגי (שגם יצא תקין) אין מה לעשות.

מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב עמום בצד ימין ותופעות נוספות - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    29/01/2013

על פני השטח עושה רושם שעשית את הבדיקות הנדרשות, אנא בקשי בדיקות מעבדה לתפקודי כבד, אולטראסאונד לכליות וחזרי לרופא לבדיקה ולמעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו