בליעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליעה
    רחל
    02/02/2013

תודה מראש לתשובה. אני בת 60 בריאה חוץ מ....מלפני שבועיים לא יכולה לבלוע מוצקים רק נוזלים. האמת שכבר לפני כשנתיים הרגשתי מין חנק כזה בגרון והייתי אוכלת וכמעט נחנקת.מאז אוכלת ממש בזהירות אבל עכשיו בכלל לא יכולה מוצק. אני לועסת וכשהאוכל רוצה להיכנס לא מסוגלת לבלוע . בשבועיים האחרונים הייתי בבדיקת א.א.ג גם עשיתי עם סיב ותקין .בבדיקת גסטרוסקופיה ושט תקין .תרסריון תקין. חיבור קיבה ושט 36 סמ. קיבה גסטריטיס כרוני קל ופוליפים קטנים בגוף הקיבה- פונדיק? מהו פונדיק?[ ביופסיות מהקיבה]
    אבל מה לעשות יכול להיות שזה בראש ואני פוחדת לאכול שמא אחנק? גם זו בעיה למי לפנות? אני מרגישה שהאוכל בפה אין לי אויר יכול להיות שזה קשור ללב או לריאות או בראש? אנא עיזרו לי תודה רבה מראש רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליעה

הוספת תגובה

• בליעה - תגובה

ד''ר אלכס גלר
    03/02/2013

שלום

את צריכה לפנות לרופא גסטרו ולעשות בדיקות מנומטריה של הושט. בעיות בתפקוד הושט יכולות לגרום לתופעות שציינת. כמוכן יתכן ומדובר בבעייה מוירולוגית ובירור זה ע"י נוירולוג

בברכה

דר אלכס גלר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו