כאבים לאיזה התמחות לפנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאיזה התמחות לפנות
    עמית
    11/03/2013

כבר שנתיים יש לי כאב באזור ה"זנב"משני צדדיה בצד החיצוני ,לא בטוח אם זה מהעצם או מהרקמות המחוברות אליה, מורגש בעיקר בישיבה,מדוע אני שואל בגסטרו,כי יציאות לפעמים מגבירות את תחושת הכאב ולפעמים(אולי הרגשה דמיונית)אני מרגיש שכאילו ביציאות אני צריך ללחוץ להתגבר על מחסום מסויים,עשו לי גסטרו לפני מספר שנים והיה בסדר,עשו לי ct אגן לפני שנה בגלל ציסטה ותיקה הct מוקד לציסטה שנמצאה שפירה והמעקב בוטל,(האם ניתן לבקש שיחזרו לct ויבדקו את עצם הזנב,בכדי לחסוך חשיפה נוספת לקרינה)?
    רופאת המשפחה שלי היא דתיה,לכן אני נבוך להתלונן בפניה על הבעייה,היא הרי תפנה אותי למומחה ,לאיזה מומחה להגיע עם התלונה,בכדי להמנע מלרוץ ממומחה למומחה ????????לצערי בגיל 60 אני עם עודף בדיקות עם קרינה מייננת,לא הייתי מודע לנושא ובגלל בעייה קלה בעורקי הלב במשך 10 שנים ,רופא שלח אותי כל שנה למיפוי לב,רק לפני מספר שנים עליתי על הנזק מהמיפויים ,החלפתי קרדיולוג והנה פלא אין יותר מיפויים ,הקרדיולוג אומר שאין צורך ,רק לקחת ליפיטור ,כושר,אושר ותזונה בריאה,כך שאני מאוד מקווה למומחה מהסוג של פעם,ששם כפפה על היד ,ממשש ובודק ויודע ולא צלם חתונות בוידאו רנטגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאיזה התמחות לפנות

הוספת תגובה

• כאבים לאיזה התמחות לפנות - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    13/03/2013

כמובן שעודף קרינה אינו טוב אך כאב נמשך שלא בורר גם בעייתי. ממליץ להתחיל באורטופד או בגסטרואנטרולוג המתמחה ברצפת האגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו