עזרה בבקשה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה !!
    אורית
    13/06/2013

שלום שמי אורית בת 30 מאיזור המרכז , לאחרונה (4 חודשים בערך) אני סובלת מעצירויות קשות מאוד שמלוות בכאב רב , לפעמים אני גם מפחדת לעשות צועה בגלל הכאב , הצועה לעיתים קשה מאוד או שהיא יוצאת בצורת אבנים (לא נעים )
    אני בחורה בריאה בדרך כלל ברוך השם אבל התזונה שלי לקויה מאוד , צורכת המון המון סוכר , קפאין , ועוגות, לא משלבת ספורט בכלל , אני מעשנת , הסיבה שפניתי אליכם היא מכוון שהתחילו לי כאבים חזקים מאוד בבטן העליונה מתחת לצלעות , בעיקר שאני יושבת זה מורגש הרבה יותר , עליתי המון המון במשקל והתיאבון שלי רב מאוד לפעמים יש בחילות , עשיתי בדיקות כלליות והן יצאו תקינות , לא פניתי לרופאת משפחה לגבי הכאב הזה , אבל אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי ואולי להבין מאיפה נובע הכאב הזה ..?

תודה ולילה טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה !!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

אורית
    13/06/2013

שלפני חודשיים עשיתי ניקוי מעיים (חוקן ) האם זה קשור ??? כי מאז שעשיתי זאת רק עליתי במשקל ועשיתי את זה כמה פעמים כי אמרו לי שזה בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה !! - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    20/06/2013

העזרה בטח שאיה בבלוג. פני לגסטרואנטרולוג או למישהו שיעזור לך לרדת במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו