בעיות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בבטן
    גבריאלה
    26/11/2013

אני בת 24, בריאה בדרך כלל. בחצי השנה האחרונה יש לי כמעט רוב הזמן בעיות בבטן, החל בכאבי בטן חזקים בבטן העליונה, עבור דרך מיחושים נרחבים יותר בכל הבטן וכלה בהתקפי הקאות ו/או שלשולים המלווים בחום גבוה, הנמשכים בין 24-72 שעות. לעתים נלווית אליהם גם בחילה. עד כה עשו לי את הבדיקות הבאות בלי לגלות שום ממצא: אולטראסאונד בטן עליונה, בדיקות דם חוזרות, בדיקת צואה לטפילים (פעם אחת), צליאק, הליקובקטר. הממצא היחיד שהתגלה הוא רגישות בינונית ללקטוז, אך הרגישות הזו אינה באה לביטוי גם כאשר אני אוכלת מוצרי חלב כגון גבינות ושמנת. הגסטרואנטרולוג של הקופה שלח אותי לקולונסקופיה, אבל רציתי לדעת אם יש כיוונים ו/או בדיקות נוספות שהיה רצוי לעשות לפני כן או במקביל כדי לברר מה שורש הבעיות הללו. עלי לציין כי בפרקי הזמן שבהם איני סובלת מהתופעות הנ"ל, אני מרגישה בסדר גמור. תודה מראש על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בבטן

הוספת תגובה

• בעיות בבטן - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    29/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו