מה זה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה יכול להיות?
    דנה
    18/02/2014

שלום,אני בת 28 וסובלת מספר חודשים מכאבים בקיבה\הקיבה שופרת.. ומגזים ..לא בזמן \עקב מזון מסויים. יצא לי לראות במהלך חודשים אלו פעמיים או 3 מעט דם בצואה..אין לי כאבים ביציאות (אבל לא יודעת מה אמורים להרגיש במצב של טחורים או פיסורה).. יש לי תור בעוד חודשיים לרופא גסטרו וכבר הופנתי לבדיקת נשיפה ואולטרסאונד.... אציין שבמשך 10 שנים אני נוטלת ברזל...ולאחר מספר חודשי הפסקה שוב חוזרת לאנמיה...וחוזר חלילה.
    מה לדעתך עשויה להיות הבעיה? אני חוששת מאוד מאוד מאוד מבדיקות של החדרת צינורית דרך הפה או פי הטבעת..וגם לפי מה שאני מבינה מחכה חודשים לתורים לבדיקות..
    אשמח לתשובתך אני חסרת אונים :(
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להיות?

הוספת תגובה

• מה זה יכול להיות? - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    21/02/2014

אנמיה נמשכת שמגיבה חלקית לטיפול יכולה להצביע על תהליך של איבוד קבוע של דם שיכול להיות "סמוי" או נראה כמו שאת מתארת עכשיו. ישנן מספר סיבות לכך וחלק מהבירור דורש סוגי התערבות שונים. נסי להקדים את הפגישה עם הגסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו