דימום רקטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום רקטלי
    מזי
    02/05/2014

לפני כחודש עברתי קולונוסקופיה , בה לא נמצא ממצא לאורך המעי. אולם, הרופא הבחין בגוש צואה קשה ברקטום בגודל בין חמישה לעשרה סנטימטר, שלא איפשר ראות טובה של כל חלקי הרקטום. הרופא הבודק המליץ לי על בדיקת מנומטריה אנו רקטלית. עברתי הבדיקה השבוע אך אין לי עדיין תוצאות. בחודשיים האחרונים אני סובלת מתחושה של התרוקנות חלקית( עצירות) ומדימום רקטלי שהולך ומתגבר. בשבוע שעבר עלה חומי ל-39 מעלות וחשתי צמרמורת וכאבים במפרקים. החום היה חד פעמי אך היום - לאחר שבוע- חזרה אותה תחושה והדימום הרקטלי התגבר למרות שהצואה רכה. יש לי תחושה של פצע מדמם ברקטום . יש לי תור לעוד חודש לגסטרואנטרולוג המתמחה ברצפת האגן. האם אני יכולה להמתין לתור או שבשל הדימום והתופעות שלעיל כדאי שאזרז התור? מה זה יכול להיות? קוליטיס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום רקטלי

הוספת תגובה

• דימום רקטלי - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    05/05/2014

אני מניח שפחות סביר שזה קוליטיס, כי הרי לא היה ממצא בקולונוסקופיה.
    ההנטייה לעצירות מתבטאת בגוש הצואה שנמצא ויש לטפל ולהגיע להתפנות יומית. גסטרואנטרולוג או רופא רצפת האגן יעזרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו