מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה מיוחדתדנית08/06/2014
אני בחורה בת 29 רווקה סובלת מאוד כבר יותר מ 15 שנים ממעי רגיז וכל התופעות הלוואי הנלוות . עשיתי את כל הבדיקות האפשריות שלא מצאו כל בעיה רק שיש לי כליה אחת מולד. אני נורא סובלת מיציאות לא סדירות שלשולים עצירויות כאבי בטן נפיחות גזים זה ממש מפריע לי לחיות. עברתי המון רופאי גסטרו ובדיקות וניסיתי המון כל מיני סוגי תרופות שלא עזרו. לפני כ 4 שנים היתה לי פיסורה חמורה ועברתי ניתוח דחוף. אחת התרופות שניסיתי לאחרונה היתה אנצפלמיד שדווקא הקלה מעט אבל שימוש של כחודש גרם לכאבי בטן אז נאלצתי להפסיק. כמו כן ניסיתי תרופות צמחים וטיפול נטרואופטי ואף דיקור שגם לא עזרו והיתה רופאת גסטרו שהמליצה על תרופה נגד דיכאון שנקחתי כנסיון כחודש בכמות קטנה וזה גם לא הועיל ככ.
בגלל כל הבעיות האלו אני לא מצליחה לצאת עם בני המין השני. אני מתביישת בבעיה הזאת ולא מסוגלת לשתף ולהחשף וכך לא מצליחה להגיע לאינטימיות ולבנות זוגיות עם אף אחד אני בורחת מזה.
חשבתי שיהיה לי הרבה יותר קל אם אני אכיר בחור שיש לו גם בעיות מהסוג הזה. הייתי רוצה להכיר בחורים שהם באזור גילי או אפילו יותר מבוגרים שיש להם בעיות דומות מבחינת בעיות מעי, עיכול מעי רגיז וכו.. חשוב לי לציין שלמרות הקושי שמגביל אותי המון ונורא מפריע אני לא מוותרת והצלחתי להתקדם ולהתפתח בחיי בכל מיני תחומים- קריירה, השכלה , אני מאוד חברותית . באם משתתפי /קוראי הפורום יוכלו לעזור לי בזה אני מאוד מאוד אשמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה!אשמח להכיר מישהו עם בעיה זהה
דנית19/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנית
לי30/06/2014היי דנית אשמח להכירך , יש לי בעיה דומה מאוד!
חפשי אותי בפייסבוק (Liran amon)
או צרי קשר לגבי דרך אחרת.
יומקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שלחתי לך הודעה...
דנית30/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית
לי30/06/2014דנית... לא קיבלתי הודעה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתכלי בתקיית האחר.. בגלל שאנחנו לא
נירית01/07/2014חברות בפייס אז ההודעה מגיעה לתיקיית others ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית
לי01/07/2014שום דבר... לא מוצאת אותך ??
איך את רשומה? אני אחפש אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעדיפה
דנית01/07/2014שלא לציין כאן את השם שלי בפייס.. שלחתי לך עכשיו בקשת חברות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אישרת אותי
דנית01/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)