שאלה בנושא הליקובקטר פילורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא הליקובקטר פילורי
    קרן
    31/08/2015

שלום, אובחנתי כסובלת מהליקובטר פילורי (17.301 ) לפני כשבוע וכעת אני מקבלת טיפול אנטיביוטי של עשרה ימים: מוקסיויט פורטה 500 , קארין 500, ו אומפרדקס 20 מ"ג.

לצערי הצרבת והתחושה הלא נעימה החלו לפני כחצי שנה, את התור לבדיקת הנשיפה נתנו לי לפני ארבעה חודשים ולא הצלחתי להקדים אותו בשום דרך.
    עכשיו אני חוששת שריכוז החידק גבוהה מידיי ויהיה קשה להיפטר ממנו.

שאלותי הן:
    עד כמה ריכוז של 17.301 יח' גבוהה ולא יאפשר חיסול מהיר של החידק? אם כן, כמה טיפולים חוזרים בערך אצטרך לעבור?

ישנו מידע סותר באינטרנט לגבי מאכלים אותם מותר ורצוי לאכול ומאכלים אסורים.

שמעתי שהחידקים ניזונים מסוכר וגלוטן ולכן כדאי מאוד להמנע מהם, מצד שני קראתי מאמר בו כתוב כי שיבולת שועל היא אחד המאכלים המועלים ביותר ועוזרים לבודד את החידק מהריריות ובכך למנוע התפתחותו.

כמו כן, האם מוצרי חלב, עוף ובשר מזיקים/מועילים?

בתודה מראש, קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני בת 27 בריאה בדרך ככל

קרן
    01/09/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא הליקובקטר פילורי - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    10/09/2015

לא בהכרח ה"איחור" ישפיע עי הארידיקציה של החיידק. חכי לסיום הטיפול+

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלה של קרן

יונתן
    26/11/2015

יש הרבה שאלות שהיא שאלה שלא התייחסת, אודה לך אם כן.
    אני בן 25 הליקובקטור 18.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    09/12/2015

עיכוב לא אמור להשפיע על העלמות החיידק.
    בעיקרון אנחנו מקווים שטיפול אחד יחסל את החיידק. יש לבדוק חודש לאחר סיום הטיפול.
    לגבי מאכלים אין מאכלים שאין לאכול אך יש מזונות שהם יותר חומציים כמן מיצי פרי הדר שיכולים להגביר את הצרבת.
    צרבת יכולה להגרם גם מרפלוקס ואז תצטרכי טיפול ארוך יותר באחת התרופות. בהמשך פני לגסטרואנטרולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    09/12/2015

עיכוב לא אמור להשפיע על העלמות החיידק.
    בעיקרון אנחנו מקווים שטיפול אחד יחסל את החיידק. יש לבדוק חודש לאחר סיום הטיפול.
    לגבי מאכלים אין מאכלים שאין לאכול אך יש מזונות שהם יותר חומציים כמן מיצי פרי הדר שיכולים להגביר את הצרבת.
    צרבת יכולה להגרם גם מרפלוקס ואז תצטרכי טיפול ארוך יותר באחת התרופות. בהמשך פני לגסטרואנטרולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהקשר לחיידק פלורי

יהודית
    07/01/2016

לא טיפלתי בחיידק לפני שנה בנוסף לסימפטום הצרבת ובחילה ,במהלך השבוע האחרון אני עם כאבי בטן עליונה שתוקף אותי מאוד גם ביום וגם בלילה.יש לי תור לגסטרו רק חודש הבא.
    האם זה גם סימפטום של החיידק??
    אודה להענותך אני מאוד מוטרדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו