באכי בטן עצירות ושלשול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באכי בטן עצירות ושלשול
    בקי
    20/01/2016

שלום,
    אני קרובה לגיל 24. בריאה בדכ ב"ה. לכל אורך החיים שלי היו לי יציאות לעיתים לא קרובות. בממוצע אני יוצאת אחת ל4-5 ימים והיציאות שלי לא יוצאות בקלות מוחלטת אבל סבבה.
    ולבעייתי שהתחילה לאחרונה-
    לפני יציאה תוקפים אותי כאבי בטן ממש חמורים בבטן התחתונה (שאני חייבת לעמוד אם אני יושבת ולטייל אפילו) ואז אני הולכת ליציאה ולוקח לי כמה דקות עד שמצליחה להוציא. כואב וקשה לי להוציא. ואז יוצא גושים קשים ורחבים ואחרי כמה גושים כאלה מתחיל לי שלשול. אני צריכה לשבת כ20 דקות בשירותים כדי להתרוקן, הבטן כואבת, היציאה כואבת (היציאה בעצמה ולא פי הטבעת), צואה מאוד מוצקה ורחבה בכמות מכובדת ואז שלשול גם בכמות לא קטנה שהוא חלקו ממש מימי וחלקו חתיכות קטנות ורכות ביותר. אחרי היציאה אני לא מרגישה טוב במשך כמה שעות.
    (קרה לי גם היום כל המקרה הנ"ל וברצוני לציין כי אכלתי בשעות הבוקר 3 מלפפונים ועגבניה ואז זה התחיל לקרות ובדכ זה קורה לי אחרי אוכל כלשהו)
    אשמח לשמוע את חוות דעתך מה הבעיה שלי אם זה מסוכן או לא וכמה רופא יוכל לעזור לי (והאם זה משהו שיחלוף לבד או שצריך לטפל בו)
    תודה מראש,
    בקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באכי בטן עצירות ושלשול

הוספת תגובה

• באכי בטן עצירות ושלשול - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    08/03/2016

הכל קשור כנראה לעצירות ורצוי לטפל בזאת. פני לגסטרואנטרולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו