זיהום בדרכי העיכול.חום ותשישות כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום בדרכי העיכול.חום ותשישות כללית
    מוטי
    11/05/2016

שלום

אני כבר חודשים רבים עם עליות וירידות בחום בנוסף הרגשת תשישות כללית.הייתי מאושפז בבני ציון פעמיים עשו לי את כל הבדיקות האפשריות כולל ביופסיות רבות שחזרו עם תוצאה של זיהום קשה לא מאובחן.עברתי קפסולה שבא נראו כיבים לאורך המעי הדק.

בקיצור לאחר 7 חודשים של סבל אני לא מקבל שום טיפול ואני ממש מתוסכל .קיבלתי לתקופה קצרה בודיזון שעזר מעט אבל הופסק בגלל תופעות לוואי.בבית חולים נאמר לי שאני תעלומה וזה לא מעודד אותי .יש לך איזה רעיון להמשך טיפול.

תודה וסליחה על המכתב הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זיהום בדרכי העיכול.חום ותשישות כללית - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    15/05/2016

ראה לעיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק נדיר במעיים

ניגאר
    18/05/2016

שלום לכולם. לפני כחודשיים התחלתי להרגיש בחילה וכאבים בבטן אחרי כימעט כל מה שאני אוכלת. בבדיקת צואה התגלה שמתגורר אצלי חיידק נדיר aerominas hydrofilla. קיבלתי אנטיביוטיקה ל5 ימים (בקטרים) ותרופה לבטן (אומפרזול 20 לשבועיים בערך) בוצאה בדיקה חוזרת וחיידק עדיין שם. הסימטומים לא נעלמים. יש לי תחושה איומה של זיהום פנימי. אני מזיע בלילות ויש לי טעם נוראי בפה כל הזמן.מרגישה שהכל עולה למעלה לפה,הלשון שלי ניהית מצופה בלבן. בקושי מצליחה לאכול ,כל מה שאוכלת גורם לי כאבים בבטן ואי נעימות. רזיתי המון. הגעתי למישקל לא תקין של 47 קילו.בהתחלה גם כל הזמן היתה לי תחושה של ללכת לשירוטים,זה חלף לאחר שנטלתי פרוביוטיקה. כרגע הצואה יוצאת לי שורפת וגם בפה מרגישה שריפה קלה. אני כבר מיועשת.
    אציין שבדיקות דם שלי יצאו תקינות. קבעו לי תור לבדיקת גסטרו שאני בחיים לא עשיתי אותה. כרגע אני לא בארץ אבל שוקלת לבוא לטיפול בארץ. האם יש צורך לבדיקה הזאת כשידוע שיש לי חיידק הזה וצריך לטפל בו ? אני בדרך כלל בריאה ולא היו חי תלונות על קיבה לפני.
    שמתי לב שאין הרבה מידה על החיידק הזה באינטרנט. עד כמה הוא מסוכן ?

תודה רבה

ניגאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו