סובלת מבחילות כבר 8 שנים ומאוד מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מבחילות כבר 8 שנים ומאוד מיואשת
    הדס
    08/07/2016

כבר 8 שנים שאני סובלת מבחילות. כל מה שאני מכניסה לפה כל מה שאני אוכלת כאילו תקוע לי בוושת למשך 6 שעות לפחות מלווה בבחילות ואי נעימות כללית, כמו כן חולשה כללית בכל הגוף עייפות וחוסר אנרגיה בשעות האלו.
    כמו שאמרתי זה נמשך כבר 8 שנים, כשזה רק התחיל כל דבר שהייתי מכניסה לפה ישר הייתי רצה להקיא, מאז הצלחתי לשלוט בזה. עשיתי כמה פעמים בדיקת הליקובטור פילורי שלא הראה בעיה, אולטרסאונד, דיאטות למיניהן, רפואה סינית שום דבר לא עוזר. (הגסטרולוג שהלכתי אליו לפני כמה שנים אמר שלא מוצאים אצלי שום דבר ושלח אותי לרפואה אלטרנטיבית)
    אני כבר מאוד מיואשת זה משפיע על כל תחום בחיים שלי. לא יכולה לעשות הרבה דברים אחרי שאני אוכלת גם אם עברו 4 שעות מאז, אז אני מאוד בוררת מה שאני מכניסה לגוף, לא יכולה ללכת לישון על בטן מלאה אחרת אני קמה באמצע הלילה מאוכל שעולה לי. באופן כללי יש לי הרבה פעמים מצבים של "אוכל עולה"
    בנוסף אני לא יודעת אם זה קשור או לא אבל יש לי יובש נוראי בעור בכל הגוף (יכול להיות שזה קשור לסימפטומים?)
    אני בת 28 ומרגישה כמו יותר
    אתה יכול להמליץ לי על משהו לעשות בנוגע לזה? אני יודעת שאם אני אלך לרופא שלי בפעם ב200 הוא שוב ישלח אותי לבדיקת הליקובטור פילורי..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובלת מבחילות כבר 8 שנים ומאוד מיואשת - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    14/08/2016

נראה לי שלאחר 8 שנים את צריכה ייעוץ גסטרואנטרולוג טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו