שאלה על עצירות כרונית והטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על עצירות כרונית והטיפול
    נינה
    12/09/2016

שלום.בת 85.במשך שנים אני סובלת מעצירות כרונית,השתמשתי בסלק ושזיפים מיובשים ביומיום וזה די עזר לי.

מזה כ10 ימים יש לי עצירות : תחילה השתמשתי בסירופ אבילק (ללא הצלחה ) ונרות גליצרין 0גם ללא הצלחה ) ,כעבור 5 ימים החלטתי להשתמש בחוקן גליצרין (בהשפעה סבירה ). עברו כ4-5 ימים מאז שימוש בחוקן (כפי שציינתי קודם סך הכל העצירות נמשכת כ 10 ימים ). אבילק לא עוזר. אני שותה הרבה מיים,החלתי להשתמש בסירופ אל צירות במינון 2-3 כפות פעמיים ביום. עדיין ללא השפעה. ללא בחילות והקאות,יש הרבה גזים.

שאלה : כמה זמן אמור לעבור עד שירופ אל עצירות יתחיל לעבוד במינון של 2-3 כפות פעמיים ביום?

התור לרופא גסטרו נקבע לעוד שבועיים,תור לרופא משפחה נקבע לעוד 4 ימים .אני מודאגת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה על עצירות כרונית והטיפול - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    21/09/2016

מציע שתחכי לשני הייעוצים הנ"ל ומכיוון שהתלונות נמשכות שנים קרוב לוודאי שאין בעיה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו