מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני אחרי קולונוסקופיה מבקש קצת הסברמוטי25/01/2019
שלום דוקטור היום עברץי את הבדיקה עכב דימום בצואה ובניגוב שנמשך 3 שבועות .. בבדיקה הרופא שם ככה
דלקת קשה מרקטום עד לצקום .דלקת קשה אף יותר עד כפף הטחול .אליאום סופי עם מספר אפטות .נלקחו דגימות מהאיליואם סופי ומהקולון ...
הבחנה : m/p ulcerative colitis
(556)
רני מבין שהמצב לא מי יודע מה אבל כמה אני במצב מסוכן לדעתך דוקטור הוא אמר שעוד שבועיים יהיה תשובות כדי לדעת אם זה קוליטיס בטוח ..
השאלה שלי כמה אני במצב מסוכן ?
האם יכול להיות שסרטן גם חלק מהבדיקה ששלחו בעצם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה25/01/2019הי
מדובר בדלקת כמו שאתה מתאר. אין משהוא מפחיד.
יש לפנות למרפאה עמ לקבל הסבר מפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוטי25/01/2019קודם כל המון תודה על התשובה מהירה שלך דוקטור .. השלאה שלי זה שרופא רשם דלקת קשה עד לצקום אף דלקת קשה יותר עד הטחול כמה זה אומר שהמחה התפרצה וכמה הסוג טיפול שאני אמור לעבור קשה או ארוכה דוקטור .. פשוט אני קצת לחוץ ..לדעתך המקצועית אחרי שיתחיל טיפול תוך כמה זמן אמור להפסיק ריבוי יציאות ושלשול דמי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה26/01/2019הי
אין מה להילחץ
דלקת קשה מצריכה טיפול ע"מ להחלים וזה עושים במרפאה
צריך לדעת מה יצא בביופסיות שאני סבור שנלקחו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוטי27/01/2019דוקטור אתה צודק לקחו לביופסה ועדיין לא קיבלתי תשובות ... אבל דוקטור תגיד לי בבקשה זה ליגיטימי שיצא בכל יציאה כמויות גדולות של דם ? הרבה דם דוקטור לא רואים את הצואה מרוב הדם כאילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה27/01/2019במקרים כאלה, עמ לראות אם לגטימי, יש להתרשם בבדיקה פזקלית
בבקשה לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)