אני אחרי קולונוסקופיה מבקש קצת הסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אחרי קולונוסקופיה מבקש קצת הסבר
    מוטי
    25/01/2019

שלום דוקטור היום עברץי את הבדיקה עכב דימום בצואה ובניגוב שנמשך 3 שבועות .. בבדיקה הרופא שם ככה
    דלקת קשה מרקטום עד לצקום .דלקת קשה אף יותר עד כפף הטחול .אליאום סופי עם מספר אפטות .נלקחו דגימות מהאיליואם סופי ומהקולון ...
    הבחנה : m/p ulcerative colitis
    (556)
    רני מבין שהמצב לא מי יודע מה אבל כמה אני במצב מסוכן לדעתך דוקטור הוא אמר שעוד שבועיים יהיה תשובות כדי לדעת אם זה קוליטיס בטוח ..
    השאלה שלי כמה אני במצב מסוכן ?
    האם יכול להיות שסרטן גם חלק מהבדיקה ששלחו בעצם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    25/01/2019

הי
    מדובר בדלקת כמו שאתה מתאר. אין משהוא מפחיד.
    יש לפנות למרפאה עמ לקבל הסבר מפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מוטי
    25/01/2019

קודם כל המון תודה על התשובה מהירה שלך דוקטור .. השלאה שלי זה שרופא רשם דלקת קשה עד לצקום אף דלקת קשה יותר עד הטחול כמה זה אומר שהמחה התפרצה וכמה הסוג טיפול שאני אמור לעבור קשה או ארוכה דוקטור .. פשוט אני קצת לחוץ ..לדעתך המקצועית אחרי שיתחיל טיפול תוך כמה זמן אמור להפסיק ריבוי יציאות ושלשול דמי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    26/01/2019

הי
    אין מה להילחץ
    דלקת קשה מצריכה טיפול ע"מ להחלים וזה עושים במרפאה
    צריך לדעת מה יצא בביופסיות שאני סבור שנלקחו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מוטי
    27/01/2019

דוקטור אתה צודק לקחו לביופסה ועדיין לא קיבלתי תשובות ... אבל דוקטור תגיד לי בבקשה זה ליגיטימי שיצא בכל יציאה כמויות גדולות של דם ? הרבה דם דוקטור לא רואים את הצואה מרוב הדם כאילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    27/01/2019

במקרים כאלה, עמ לראות אם לגטימי, יש להתרשם בבדיקה פזקלית
    בבקשה לפנות למרפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו