הליקובקטר עקשן יש פתרון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר עקשן יש פתרון?
    מוטי
    19/02/2019

שלום לאחר מס קורסים אנטיביוטיים שנלקחו ב3 שנים האחרונות לא נמצא מזור וטיפול יעיל לחיידק הופנתי לבדיקת תרבית לחיידק ונמצא רגישות לטבאניק ופלאג׳יל הטיפול הצליח והיה שנה של דלווה ויזרה לחיים .ועכשיו שוב סובל ניתנה הפעם אנטיביוטיקה מסוג טבאניק בשילוב עם מוקסיפן ונוגד חומצה !וכלום אין תגובה .בבדיקת אנדוסקופיה נמצאו אירוזיות על התרסריון.עכשיו הרופא נתן שוב קורס אנטיביוטי והפעם טבאניק ופלג׳יל עם נוכד חומצה .אני סובל נורא ירדתי במשקל מאחר וכל מה שאני אוכל כואב לי בבטן ובלוע שורף .הרופא אומר שאפ הטיפול הנל ייכשל נתחיל בירור למחלת מעיים מאחר והתסמינים שלי לא קלאסיים כאב בצד שמאל למטה לכיוון המפשעה יציאות ״רכות״ לא שילשולים גרד בפי הטבעת לעיתים .מקווה שהחיידק יכחד הפעם ויגמרו הפעיות !האם אין סכמה בכל כך הרבה נסיונות אנטיביוטיים ? למה החיידק תמיד חוזר מה קרה לגוף שלא היה לפני כמה שנים פעם הרגשתי נפלא מה השתבש
    האם יש פיתרון או שכל מי שנדבק בחיידק “אבוד״ יש לציין שאישתי נבדקה בעקבות תלונות וגם אצלה נמצא החיידק מה לעדות דר אני אובד עיצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר עקשן יש פתרון?

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    20/02/2019

יש עוד קוי טיפול
    מו לך להגיע למרפאה עם החומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מוטי
    20/02/2019

שולח את בדיקת התרבית שעשו לחיידק ושואל האם החיידק רגיש רק לטבאניק עפ התוצאות? איך אוכל להגיע אלייך במידה וארצה באיזה איזור המרפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    20/02/2019

החיידק אכן רגיש
    הטיפול שקיבלת אינו מספק
    המרפאה בחז"ל 79 ירושלים
    ימי שישי בבוקר
    לקביעת תור תתקשר למספר הטלפון ומזכירה תתאם תור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו