טיפול ממושך באומפרדקס ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ממושך באומפרדקס ועוד
    עדי
    02/06/2019

בת 51. כשנה וחצי סובלת ממה שהגדיר הרופא כריפלוקס- תחושת עליית האוכל כשאני שוכבת במיטה (גרפסים ובחילה) ובמקביל- התקפים של כאבי בטן וגזים. אחרי ביקור אצל רופא גסטרו המליץ על נטילת אומפרודקס. התחלתי עם שניים ביום וירדתי לאחד בערב ואני מרגישה הרבה יותר טוב. נוטלת אותם כבר 5 חודשים.
    אני חוששת להפסיק כי התקופה ההיא זכורה לי כרעה מאד, מאידך, שמעתי כי לשימוש ממושך בתרופות אלה יש השפעה לטווח ארוך. האמנם?
    שאלה נוספת- הרופא המליץ לי בפעם הבאה שאעשה קולנסקופיה (בעוד 3 שנים)עשות גסטרוסטקופיה. עד אז אמר שאם אני רוצה שאעשה צילום .. מכל מיני סיבות וחוסר הבנה העניין נדחה ופג תוקף הצילום. עד כמה זה חשוב?
    ושאלה אחרונה- לעיתים נדירות יש לי תחושת צרבת שמתבטאת בכאב עז בבטן העליונה. אני מכירה את הכאב הזה. אני סובלת ממיגרנות ונאלצת לקחת תרופה בשם "מיגרלב" שעוזרת מאד לכאב המיגרנה אך אחרי כשעה גורמת לכאבי צרבת איומים. ניסיתי לאכול לפני נטילת הכדור וגם לקחת אומפרדקס. האם אסור לי לקחת את התרופה או שיש רעיון אחר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    02/06/2019

הי
    אין בעיה לקבל את הטיפול לכל החיים
    מומלץ להמשיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

עדי
    02/06/2019

האם תוכל בבקשה להתייחס לשאלתי לגבי תרופת המגרלב וכאבי הצרבת? יש מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    02/06/2019

יש תרופות שיכולות להגביר מומחה
    אפשר לקחת בסמוך לאומפרדקס
    אפשר גם לקחת גביסקון שזה תכשיר נגד חומצה ללא מרשם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עדי
    02/06/2019

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו