המשך טיפול אנטיביוטי -בירור

מנהל הפורום

ד"ר מוחמד מסארוה
ד"ר מוחמד מסארוה
053-4877803
לקביעת תור אצל ד"ר מוחמד מסארוה
053-4877803 ללא פרסום בפורום
 
  • המשך טיפול אנטיביוטי -בירור
    ראובן
    31/07/2019

    שלום רב,
    אני לקראת סיום טיפול אנטיביוטי בחיידק הליקובקטר פילורי.
    לפי החישוב שלי ישארו לי כדורים לעוד יומיים לאחר תום הטיפול. אני עדיין מרגיש כאב קל אך הרבה יותר טוב מכפי שהרגשתי לפני הטיפול. האם אפשר לקחת את הכדורים שנשארו יומיים נוספים לאחר הטיפול,באמת שאני רוצה להכחיד את החיידק הזה וממש לא בא לי סבב נוסף של אנטיביוטיקה. תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר מוחמד מסארוה - 053-4877803

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד"ר מוחמד מסארוה
    01/08/2019

    הטיפול הוא להכחיד את החיידק ולא את הכאבים.
    הכאבים יכולים לחלוף כמה חודשים אחרי
    יש לפנות למרפאת גסטרו למעקב

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


